ayarlarda auto close bölümünü on konumuna getirdiğinde düzelmesi lazım
ayarlarda auto close bölümünü on konumuna getirdiğinde düzelmesi lazım
active programla dynamic olamaz...
alpaslan kardeş aracın kaç model?benimkide 1.4 77 hp ve dualogic 2007 model ve benimde kapılar otomatik kilitleniyor..tabi 20 km hız sınırını aşarsan..belki kilitlenmedi dediğin zaman 20 kmyi geçmemişsindir.eğer geçiyorsan ve kilitlenmiyorsa servis yolu gözüküyor demektir...bu arada bugünkü topiclerde activede yol bilgisayarı 2 satır denmiş benimkinde 3 satır???allah allah ne oluyor bu fiatta bilen var mı???
GERİ SAYIM;Sen doğduğunda başladı ! Eğer (9) canlı bile olsaydın en fazla (8) kez kaçabilirdin Ölümden ! Bil ki (7) Düvele sultan dahi olsan yerin (6) Mekan olacak sana. En fazla (5) Metre kumaş götürebileceksin ! Kapatacaksın (4) açsanda gözlerini ! Bu (3) günlük fani dünyada Azraile (2) kat olup yalvarsanda nafile EceL geldiğinde (1) gün öleceksin ! İşte, o an herşey (0) dan başlayacak. Çünkü,
ÖLÜM BİR YOK OLUŞ DEĞİL,YENİDEN DOĞUŞTUR !
1.4 active( 2008) model de belli bir hızı geçince kapıların otomatık kılıtleme ozelliği varmı.tesekkurler
oyle bir ozellik yok ama bmwlerde var o ozellik hemde cok akıllı ve guvenli bir sistem keske bizdede olsa...
nasıl yani dinamik ve emolarda böyle bir özellik varmı... ???
GP active 5 k. mj 75 hp new orleans mavi
Araç 3 satırlı ise var o özellik.
Aslında tamamen yazılım olayı Albea Activede var...
Benim araç 2006 dinamik ve hareket halinde belli bir hızdan sonra oto kapı kilitleme bendede mevcut yanlız olmayan arkadaşlar araçlarınızın bir bilgisarlarında auto close şeklinde bir seçenek aktif konumda olmalı belki sizlerde deaktiftir bir kontrol ederseniz düzelir
1.3 MJ 75 BG 3.3lt/100Km
Bu özellik dynamic ve emotionlarda var. ayrıca dualogic active'lerde de var
Konu OzzY tarafından (22/05/2008 Saat 19:18 ) değiştirilmiştir. Sebep: birleştirme nedeniyle
ben bu otomatık camların kapanması ıcın servıse sordum.modul takıyorlarmıs ama bır sure sonra acma-kapama motorunu yaktıgı ıcın tavsıye etmıolarmıs...
Punto Forum | Bizi; Ege'de Komşuya, Kosova'da Sırplara, Kıbrıs'ta Rumlara Sorun...
Bu topikte bende daha önce bir alıntıyla cevap yazmıştım silinmiş. Neden silindi? Forum adabında mesaj silinse bile silindiğine dair mesaj bırakılır. Bu konuda adminlerin göstereceği duyarlıklık için şimdiden teşekkür ederim.
Aslında üyeleride silinen mesajları ve neden silindiğini görebilcek şekilde ayarlamıştık ancak bir karışıklıktan dolayı şuan görünmüyo nedenini araştırıyoruz.
Ne Mutlu Türküm Diyene!
benim aractada da kilitlenmiyor otomatik, elle kilitliyorum....aslında boyle ufak bi ozelligi neden kısıtlamislar anlamiyorum...eski aracim 2001 model clio HB de bile otomatik kilitleme vardi...2008 model arabada yok olacak is degil...burdan fiata bir BAN...
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri