loud on ayarından... aynı şey bendede olmuştu... kullanım kılavuzundan bakıp yapmıştım kurcalarken heralde onu kapatmışım onu ayarlayınca eski düzenine geldi...büyük ihtimal aynı şeydir...![]()
Ekolayzır ayarını yaptın mı?. Teybin kendi için de bi kaçtane ekolayzır ayarı var. mesela jazz,rock, classic mizik gibi. Bide bunların dışında sen kendin manuel olarak ayarlayabiliyorsun. Eğer hiç bi ayar yapmadıysan ve mevcur ayarlardan biri seçili deü,lse, o zaman dediğin gibi ses kalitesi bayağı bi düşük geliyo. Bi incele derim...
loud on ayarından... aynı şey bendede olmuştu... kullanım kılavuzundan bakıp yapmıştım kurcalarken heralde onu kapatmışım onu ayarlayınca eski düzenine geldi...büyük ihtimal aynı şeydir...![]()
ben sizin 20 de aldığınız sesi 8 de alıyomhemde eq kapalı sonra baslar kısık tisler kısık loundles mi ne vardı o off
![]()
Evet bir ayar vardı ama bir türlü hatırlayamadım.Şimdi aşağı inip bakacam şiştim
20. seviyedeki sesi 10 da alabiliyorsun-yada tam tersi...
EKLEME:
Evet baktım geldim
Menu ye giriyoruz ve "External Audio Volume" yazan yere ulaşıyoruz ^^ butonunu kullanarak.
Buraya geldiğimizde > "sağ ok" a basıyoruz ve sesin kudurduğunu görüyoruz
MP3 çalarda bu şekilde olabiliyor,CD yi bilmem...
Sesin yükseldiğini görüyoruz.Normalde sesi 12 ye falan getirip deneyin...
LOUDNESS açık--eq ayarı user yapılmış durumda--bas tiz hepsi ayarlı bende...
Konu microab tarafından (29/06/2007 Saat 15:56 ) değiştirilmiştir. Sebep: ekleme
GRANDE PUNTO 1.3 90 HP MJ DYNAMİC 5K TİTANYUM GRİ 50/06
“İnsanları yücelten iki büyük meziyet vardır: Erkeğin cesur kadının namuslu olması. Bu iki meziyetin yanında hem erkeği, hem kadını şereflendiren bir meziyet daha vardır. İcabında tereddütsüz canını feda edebilecek kadar vatanına bağlı olmak. İşte Türkler bu meziyetlere ve fazilete sahip kahramanlardır. Bundan dolayıdır ki Türkler öldürülebilir, lâkin mağlup edilemezler” Napoleon Bonaparte - Fransa İmparatoru
Valla Fatih nerden nasıl besleniyor bilmiyorum fakat sesi nerdeyse 2 ye katlıyor yavv...
Dış ses![]()
“İnsanları yücelten iki büyük meziyet vardır: Erkeğin cesur kadının namuslu olması. Bu iki meziyetin yanında hem erkeği, hem kadını şereflendiren bir meziyet daha vardır. İcabında tereddütsüz canını feda edebilecek kadar vatanına bağlı olmak. İşte Türkler bu meziyetlere ve fazilete sahip kahramanlardır. Bundan dolayıdır ki Türkler öldürülebilir, lâkin mağlup edilemezler” Napoleon Bonaparte - Fransa İmparatoru
External Audio Volume
bu bende yok galiba ? Benim teyp de 5 de mix 6 da mp3 fln da yazıyo.Bazılarında yazmıyo.
Ona bakayım o yoksa servise gidicem.Hatta bugün servisin orda işim vardı unuttum yahu![]()
Evet arabaya indim menüde olanları not ettim ;
Menü - ''^'' işaretinde sırayla gittim.
*EQ Select
*USER EQ Setting
*Regional mode
*cd display
*mp3 display
*sensitivity
*SCV setting
*Voice setting
*Hicut Function
*İgnition timer
Onlar ne ola ki Gökhan öyle![]()
Vallaha bende anlamış değilim.Ama dediğim gibi benim teyp de 5 numarada mix 6 numarada mp3 yazıyor.Diğer arkadaslarınkinde öyle bişey yok.Bundan kaynaklanıyor olabilirmi ?
ewet aynısı bizdede oluo babamın benzinli dinamicte 20 deki ses annemin active 1.3 teki 8 e tekabul edio..
arkadaslar inanmıyorum size ya...hiçmi okumadınız kitapcıkları.. oo external yazan dıs ses ayarı yanı araba nekadar gürütü cıkarırsa o da en son hali yanı duyduğunu zo yüksek ses o sese kadar cıkarıyor sesi tabi acık konumda ise gaza bastığında sesin yükseldiğini anlıyorsunuz
Musa bide dövseydin![]()
pardon ya normalde herkesin bi fikri olurdu kimse anlamayınca biran kendimi kaybettim.özüürr..
Yok yok sana takılmak amaçlı öyle dedim
özür fln sil onu ordan bakem![]()
supersınız yaaaa... helallllll
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri