Alıntı karal Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Ark. değerli bilgileriniz için çok tşk ederim Tuncay bey ;ben sitenize başka bir sitedeki arkadasın tavsıyesı üzerine geldim aracımı alalı 1 ay gibi kısa bir süre oldu istanbulda yaşıyorum ve 40 yasındayım tanıtmam yeterli olmustur sanırım

Gelelim arıza durumuna bugun servisten arabayı aldım arızayı tesbit etmişler cok şükür fren müşürünün sıkışması gibi bir şeyden bahsettiler frende olan bir arıza durumu direk vitesle alakalı oldugunu ve vites hatasının verdiğini bazen cunkı bende vites algılamasındada zaman zaman uyumsuzluk oldugunu bildirmiştim hepsinin sorumlusunun fren müşürünün sıkışması olarak söylediler gerekli parcalar değişmiş arabadan tam anlamadıgım için eksik bir bilgi vermiş olabılırım kusuruma bakmayın teste cıkarmıslar dun akşam yogun trafıkte bir şey cıkmamıs bakalım ilerki günler ne gösterecek yorum yapan tün ark. teşekkür ederim eger bır daha aynı sorunu verirse yazılım guncellemesi olayınıda unutmayacagım inşallah vermez tememnım bu yönde herkese kazasız belasız bir kullanım dilerim ..

Bana kalırsa bunun nedeni müşür değil, Siz servise tekrar gidin ve 2. vites update işlemini yaptırın.