Bizim arabada da aynı uyarıyı veriyor ama sorunu biliyorum sorun : soğukta aracı ısınmadan hareket ettirmek ya da iyi ısınmadan hareket ettirmek. Örneğin bugün sabah -6 dereceydi 7 dk sabit durdum motoru çalıştırdım bekledim fln az bi oynadı müşür ve ben harekete geçtim önce devir düştü vitesi 2 ye alamadan durdu araba yığıldı. Sonra geri çalıştırdım yüksek devirlerde gaz verdim boş viteste ısındı iyice ( buara araba benzinli dizellere önermem turboya zarar verir ) sonra gittim yoluma. Bir saat sonra geri geldim arabaya çalıştırdım 1 dk da normal ısısına geldi ( 90 derece ) ve uyarıyı tekrarlamadı.

Yani sizinde sorun soğuklardan olabilir ben işin aciliyetinden arabaya kötü davrandım ama siz davranmayın iyice ısıtmadan milimetre oynamayın. Eğer sorun yakıt pompası ya da bağlantılarda çıkarsada mutlaka KENDİ SERVİSİNE götürün . Üç beş tuzlu ama garantili diğer yerler ya yarım yamalak yapar ya garantisiz yapar üç beş gün sonra serçe parmak değilde işaret parmağınız zarar görür anladınız siz onu...