normal.
2006 gp fire kullanıcısıyım. vites 5 te 100 km ye dayandın mı devir saati 3500, 120 kmde 5000 e dayanıyor arabada mı bi anormallik var bendemi? Ben bu arabayla uzun yol yapamayacammı arkadaş genelde uzun yolda 120 kmde kullanırım motoru felan yakmayak sonra, ayrıca süratle gidince motor sesinden durulmuyor birde bu devirde su gibi yakıyor allahsız
normal.
Ne Mutlu Türküm Diyene!
Fire böyle.Hiç bir zarar vermezsiniz.
senza cuore saremmo solo macchine
Owning an Alfa Romeo? is like having a supermodel as a girlfriend. Yes, she is a bit stupid. Yes, she is expensive but it! She is so damn HOT!
Bana nedense baskı balatanızda bir problem varmış gibi geldi.
normal...
acı ama gerçek...
Keyif BMW'Dir...
fire motor için çok normal..
,öyle bişeyki vites 3 te 50 km hıza gelmeden devir saati 3500 ü geçiyor arkadaşın sahin s i var. vites 2 de 60 km yi rahat yazır devir saati 2800 de o kadar para saydık. böyle oldunu bilsem almazdım. 8v diyorlar ama doğan şahin bile bundan daha performanlı ama hakkını vermek lazım atak araba![]()
Kuş serisiyle parça fiyatları hariç karşılaştıralamayacak bir araç.
Fire sakin kullanımda ekonomi için düzenlenmiş vasat bir motor.
Performans için tjet var.
senza cuore saremmo solo macchine
Owning an Alfa Romeo? is like having a supermodel as a girlfriend. Yes, she is a bit stupid. Yes, she is expensive but it! She is so damn HOT!
5000 de 120 km bana hiç normal gelmedi.Tam emin değilim ama bu devirde en az 130 yapması lazım.
yarın size kesin cvp veririm ama şunu söyliyim 2800 devirde 90 ı görüyor
120de 4000 devir yapıyorum benim söylediğim garanti... en çok kafama taktığım şeylerden biriydi... o yüzden şu an 1,6 bakıyorum...
Ben eminim ki iki ibre aynı anda tam dik konuma geliyor.
Bu da yaklaşık olarak 3500 devir ve 110 km sürate denk geliyor.
benimki 3000devirde tam 90km hızda 3500 de 100km 130 dada 4500 -5000 civarına ulasıyor
FIRE (Fully Integrated Robotized Engine)
Forumda bilgili arkadaş varmış ondan yorum bekliyorum
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri