aklıma şarj dinamosu geliyor. fazla beklemeden kontrol ettir yoksa yolda kalabilirsin.
Arkadaşlar Merhaba,
Bugün sabah işe gitmek için aracımı çalıştırmaya kalktığımda akü işaretinin sönmediğini gördüm.Araç sorunsuz marş bastı ve çalıştı ışığın hala sönmediğini gördüm ve şaşırdımHerhalde anlık birşey olabilir diye kapatıp tekrar açtım.Bu sefer söndü fakat 10 sn sonra yeniden yanmaya başladı .Bu işaret yandıktan sonra direksiyon city modunda iken , birden ağırlaştı manevra yapamaz hala geldi.2 ,3 kez kapatıp açtım ama aynı sorun devam etti.
Aracımı park halinde bıraktım,akşam iş çıkışı tekrar bakıcam .
Aküyü yeni değiştirdim sorun olacağını düşünmüyorum , bugün hava yağmurluydu sizce akü kutup başlarında sıkıntı olmuş olabilirmi ? Yorumlarınızı bekliyorum..
Saygılar
aklıma şarj dinamosu geliyor. fazla beklemeden kontrol ettir yoksa yolda kalabilirsin.
akü kutup başını takıp 5 dk sonra tekrar takın.eyer devam ederse servise mutlaka gidin...
panda 1.2 dnaymic
grande punto 1.3 active
fiorino 1.3 emotion
bravo 1.6 dnaymic
Akşam iş çıkışı tekrar denicem , şarj dinamosuyla ilgili bir problem varsa nasıl bir müdahele yapılıyor? Değişiyorlar mı yoksa onarım mı oluyor?
şars dinomosunu muhtemelen tamir ederler veya kontaktörlere falan kontrol.
panda 1.2 dnaymic
grande punto 1.3 active
fiorino 1.3 emotion
bravo 1.6 dnaymic
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri