sizin aracınızda devir kesici yok mu?
Arkadaşlar 1.4 t-jet aracıma gaz kesici yaptırmak istiyorum oluyormu hiç bilmiyorum.bmw ler gibi son devirde gaz kesmesini istiyorum yapma şansım var mı ?
sizin aracınızda devir kesici yok mu?
T jetlerde zaten gaz kesici var. Mesela göstergede 8 bin devir göstersede o devire kadar basamazsın 6500 devirde gaz keser
Şayet sorduğunuz soru son devire kadar gaz kesmeden çıkabilmekse ona birşey diyemeyeceğim.
BY Turbo SPORT 150 HP
6.600 devirde gaz kesiyor zaten...
ya bi tane t-jette gördüm son devirde egzozu patır patır sesler çıkartıyordu boşda gaza yüklendiğinde
o devir motora yapılacak kötülüklerden biridir.
2009 Tekno Gri Multijet Dynamic
2009 Beyaz 1.4 Fire Dynamic
2009 Gümüş Multijet active
2011 Siyah Evo 1.4 Fire Dynamic
2011 Egzotik Evo 1.3 Multijet Dynamic
2011 Beyaz Evo 1.3 Multijet Dynamic
yeni nesil araçların çoğunda gaz kesici var 2001 clio sümbülümde bile vardı
2009 Tekno Gri Multijet Dynamic
2009 Beyaz 1.4 Fire Dynamic
2009 Gümüş Multijet active
2011 Siyah Evo 1.4 Fire Dynamic
2011 Egzotik Evo 1.3 Multijet Dynamic
2011 Beyaz Evo 1.3 Multijet Dynamic
Ya bendede performans egzoz var ama gördüğüm t-jet gibi ses çıkarmıyor. Bir elektrikciye sormuştum bugun kontağa role yapıyoruz son devirde egzoz patır patır ses çıkartır demişti bana kafam karıştı ya
o başka
senin bahsettiğin şey elektriği keserek ve tekrar vererek eksoz sisteminde patlama meydana getiriyorlar sen galiba bu olaydan bahsediyorsun
tavsiye etmiyceğim gibi aracın için uygun olmayan bir şey direk subaplara zararı olan zararlı ve bence mahoca bir uygulama
yanlışta hatırlamıyorsam alev kiti falanda diyorlar adına![]()
Benim Sürdüğüm Hayatın Geri Vitesi Yok...Geçmişimi Sadece Dikiz Aynasından Seyrediyorum ; )
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri