Gergilerden yapıyor sesi puntolarda kronik bir şikayet servise başvurun kapı gergileri garantiden değiştirirler.
Kolay Gelsin...
Gergilerden yapıyor sesi puntolarda kronik bir şikayet servise başvurun kapı gergileri garantiden değiştirirler.
Kolay Gelsin...
FİAT FİORİNO EMOTİON 2012 1.3 Multijet 95HP Start&Stop (SİYAH)
ben geçen gün servise gittim yazın çok ses çıkarıyor ahır kapısı gibi dedim kronik sorunmuş değişin şunları beni uğraştırmayın dedim fakat aldığım cevap şuydu sizi yanlış bilgilendirmişler öyle bir kronik sorun yok kapılardan şu an ses duyamazsak değiştiremeyiz dediler buyurun buradan yakın dedim illa yazın beni uğraştıracaksınız dedim malesef değişemeyiz dediler buna ne demeli ?
kim demişse onu halt etmiş kronik değilmiş...fiat bu sorunu kabul etmiş olup 120 kerede o ses gelse 120 kerede değişecek o parcayı bunu imzaen belirttiler son kapı tahdit yaylarımın değişimde..artı bu sorunu cozmek için fiat buyuk bir caba sarf ediyormus tanıdıklarımdan aldıgım net bilgiye gore eger cozulurse garantideki aracların tümünü çağıracakmış iyileştirme kapsamında...araç içi seslere bende katılıyorum dostm bir kasisten geçsem koltuklar gacır gucur ediyor bi bant olayı vardı forumda ama ben hala yapmadım ne hikmetse..![]()
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri