bu arıza kesınlılkle elektrık tesısatından kaynaklanıyor. aynı arıza 2 sene kullandıgım 1,3 mjet punto da olmustu arabanın elektrıklerı kesılıyor. ama aracın motoru calısmaya devam edıyor. gostergede hıcbırsey calısmıyor. sankı arac stop edılmıs kontak anahtarı ustune bırakılmıs gıbı duruyordu. ecu yu degıstırdıler 2 gunsonra yıne aynı arızayı yaptı. hatta arac elektrıgı kesınce ben musaıt bır yerde durup aracı stop ettırıyordum hemen calısmıyordu sonra yıne denedıgımde prıoblem yokmus gıbı devam edıyordu. bırgun servıse 2 sokak kadar yakın bıryerde komple elektrıkler kesılınce servıse bıraktık. komple tesısatı degıstırıp ıslemı cozduler. ondan sonra 80.000 km daha kullandım tık etmedı arac.

eger araca daha onceden takılmıs arac takıp cıhazı ve benzerı bır ek urun takılmıs ıse ondan kaynaklanabılır. hatalı moıntajdan oturu olabılecegını veya kabloların deformasyonundan kaynalanıyordur dedıler. tahmını fıyatıda 700 tl ıdı o zaman yanlıs hatırlamıyorsam...tabıkı bu yetkılı servıs fıyatı..