Merhabalar Değerli Forum Grande Punto Üyeleri. Vaktinizi Çok Çalmadan Birkaç Ufak Tefek Sorularım Olacak. Dün Hayırlısıyla Abimi Askere Gönderdik Çanakkale Ezineye Kısa Dönem Olarak.Gitmeden Önce Grande Puntosu İçin Değişmesi Gerekenlerle İlgili Bir Kaç Liste Verdi Elime Fiyatlarını Sormam İçin. Listede Yazanlar Şu Şekil :

*Yağ
*Yağ Filtresi
*Hava Filtresi

İstanbul Anadolu Yakası Pendikteyim. Bugün Çıktım Fiyat Araştırması İçin. Kırmak Yetkili Servisten Timuçin Beyle Görüştüm. Toplam Maliyet Olarak 160 Lira Fiyat Verdi Listedekiler İçin. Oradan Çıktıktan Sonra Dedim Emanete İyi Bakayım Paspasları Değiştirdim Kol Dayama Aldım Birde Sonax'da Cilalı Yıkattım Bir Güzel Pendik Sanayiye Girdim Ordanda Fiyat Aldım Ortalama 110 İla 125 Lira Arası Fiyatlar Aldım. Sizce Fiyatlar Normal midir ?

Ek Olarak Sizlerde de Şu Belirteceğim Sorun Mevcut mudur Onu Öğrenmek İstiyorum. Araç 105 Binde. Biz Haziran Ayında Didimden 92 Bin Kilometrede Almış İdik. Arka Frenlerden Pedala Basıp Bırakınca ''Cik'' Diye Bir Ses Çıkıyor.Geçen Gün Denk Geldi Bir GP Ve Linea'da Şahit Oldum Onlardanda Çıkıyor Ses. Bu Arka Balataların Bitik Yada Bitmekte Olduğunu mu Gösteriyor Yoksa Kronik Bir Sorun mu ?

Son Olarak Araç Dijital Klimalı. Onda da Şöyle Bir Sorun Var. Klimayı Açtığınız Zaman (Isıtma/Soğutma Fark Etmeksizin) Yoğun Bir Hava Sesi Geliyor Fakat Izgaralardan Pek Kayda Değer Bir Hava Akımı Gerçekleşmiyor. Atıyorum Aracın İçini Isıtmak İstediğimde Motor Sıcakken Ortalama Yarım Saat İçerisinde Isınıyor Araç İçi. Yanlış Anlaşılma Olmasın Izgaralardan Tatlı Güzel Bir Sıcaklık Geliyor Fakat Dediğim Gibi Yoğun Bir Hava Sesine Rağmen Çok Çok Az İçeri Hava Üflüyor. Sebebi Ne Olabilir ?

Vakit Ayırdığınız İçin Çok Teşekkür Ederim. Araçlarınızı Kazasız Belasız Kullanmanız Dileğiyle...