antifiriz özelliğini zamanla kaybediyor ölçmek lazım derecesini birazda şans ayrıca sadece multijetde değil dci hdi hepsinde olabilir.Multiair motorda bile yağ soğutucusu var
antifiriz özelliğini zamanla kaybediyor ölçmek lazım derecesini birazda şans ayrıca sadece multijetde değil dci hdi hepsinde olabilir.Multiair motorda bile yağ soğutucusu var
Arkadaslar iyi geceler;
Bugun bostanci sanayide gelisi guzel bir motorcuda aracin yag sogutucusunu degistirttim. Parcanin orjinal oldugunu soyledilr. Bu arada mavi antifiriz konuldu kendi uzerindeki degisti.
Aksam da zincirlikuyu birmotta calisan bi motorcu arkadas vardi ona soyledim gittim yanina bide kaputu acti baktiki takilan parca orjinal degil. Zaten turkiyede bu parcanin uretilmedigi direkt olarak italyadan geldigi bilgisini aldim. Bunu ogrenince de moralim bozuldu. Ama arkadas sorun olmaz bosver dedi. Antifirizde canimi skti kirmizi oluyor normalde ama mavi neden koyuldu bilmiyorum. Buraya neden goturdugume gelince sebeb babam tanidigi yermismis. Moral denilen birsey kalmadi size tavsiyem motorla ilgili birsey yaptiracaksaniz ozel servisine gitmeniz. Saygilar...
INCREDIBLE
mavi yerine kırmızı antifiriz konsaydı daha iyi olurdu. değiştirebilirsiniz 30 tl gibi birşeydi 2 lt kırmızı tam hatırlamıyorum. yağ soğutucusu ise yan sanayi olması aman aman etki yapmaz ama ustanın bu orijinal demesi, insanı kazıklaması, insana motorun yatak sarmasından daha fazla koyuyor..
bence git ustanın yanına hesapını sor lancia kutusunda olcak ayrıca yağ soğutucusunun yansanayisi var mı servisteki arkadaş kasisli söylemiş olmasın ayrıca beş parmagın beşi aynı değil sen zincir değiştirmeye servise git kaça değiştircek gör 1000 tl hazırla işi bilen usta kaça değiştiriyo gör
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri