Pek maliyetli bişi de değil Vadinin de dediği gibi motorun korunması ve temiz kalması açısından çok faydalı bir parça, bir kötü yanı var oda soğuk havalarda kediler akşam içinden çıkmıyor her sabah kedileri kovalıyorum motordan![]()
Pek maliyetli bişi de değil Vadinin de dediği gibi motorun korunması ve temiz kalması açısından çok faydalı bir parça, bir kötü yanı var oda soğuk havalarda kediler akşam içinden çıkmıyor her sabah kedileri kovalıyorum motordan![]()
bu parça plastik mi yoksa sac mı? plastik ise faydalı olacağını düşünmüyorum
tam anlamadım ben.kediler dedinde.taktırıncamı kedilerin can güvenliği teklikede,taktırmayıncamı.ben dün takdırdım.içine girip çıkamıyorlarsa çok kötü söktürsemmi ne.taktırınca kedilerin işine geliyorsa tamamdır ozaman.sabah çalıştırınca yada kapıyı kapatınca kaçmaları gerekir.
Konu toful tarafından (12/01/2007 Saat 21:40 ) değiştirilmiştir.
evet arkadaşlar bende trabzon tunalara gittim hatta 2 defa gittim takmadılar önce yok bunun altında bir parça düşmüş kırılmış yok takılmaz o parçayla beraber takılacak dendi sonra benzinlilerde o parçanın olmadığı ve takılmadığı ortaya çıktı. Bastıralım biraz üretsin fabrika8W
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri