Alıntı SRKN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Aracı alıralmaz geçen hafta bayiden çıkmadan taktırdım bide koruma yaptırdım pırıl pırpl kalır motor alttan toz gelmez.Hazır araç lifteyken aklınızada bulunsun şu gavlunbaz krılma olayıan araca onden baktıgınızda davlunbazın ucu arsagı dogru sarkık gıbı duru her ıkı taraftada cou kısı onu taktıgı ıcın saga sola davlunbaz kopcalarından oyanadıgından dusuyor yada zedelenıyor tavsıyem lıfte kaldırınca aracı goreceksınız zaten oraları spral tasla kestırın servıste hem onden n baktıgınızda tampon altından davlunbaz cıkıntıları gozukmuyor hemde bıyere surtme sansı ortandan kalkıyor halıyle davlunbazlara kolay kolay bısey olmuyor ben bun daha arabayı teslım almadan kesfedıp yatırdım gerısı sıze kalmıs
Daha önceki konuda defalarca anlatmaya çalışmıştım bende o kısmı hatta bir arkadaşımız resim ile göstermişti o kısmı kesmek gerçekten çok faydalı

yapacak arkadaşlara tavsiyem genelde araçların iç taban kısmına uygulanan tabaka seklinde ziftler var davlumbazdaki kapaklara o ziftten yapıştırabilirsiniz hem kendisinden yapıştırıcılı..