Tercih meselesi arkadaım bir hamle fazla yap ama sağlam yap çizikler can sıkmasın sora.
araba teslim edilmeden önce serviste takılsın istemiştim ama ellerinde kalmamıştı o zaman..zift ve boya bakımı için bıraktığımda yapılabilirdi aslında ama siyah benekler istemedim tamponda...mahallede var bir tane benekli gp..her sabah görüyorum ve gülüyorumkararsızım yani..boyandığındaki renk uyumunu gözlerimle görmem lazım... 10 haziranda gelebilseydim ilk ona bakacaktım yaptıranlardan birinde..
![]()
Ufuk benimde ekran sağ üst köşede bana göre de güzel duruyo. Makina arıza yapmasydı fotosunu koyacaktım ama
Neyse kardeş bi ara buluşup gideim olur tabi..
benim sensörler boyalı. boyasız hali de 1,5 metrede calışıyordu boyalı hali de aynı çalışıyor. boyasız kötü görünüyor bence. serviste yaptırırsanız aracın orijinal boya koduna göre boyuyorlar. cok ucuz ama cok kullanışlı bir cihaz.
arkadaşlar özellikle istanbul avrupa yakasında oturanlar geçen cuma klimadan gelen gıcırtı sesi için servise gitiğimde park sensörünü sordum ellerinde klasık yani ekransız olanından varmış 100 ytl fiyat verdiler taktırmayı düşünüyorum .zannedersem neuron marka idi ilgilenen arkadaşlar erkayotoyu bir arayıp doğan usta ile görüşsünler belki başka bir indirimde yapabilirler klimam hal olsun bu işin üstüne düşücem aracın kör noktalarına bazen olup olmadık şeyler takılıyor geçenlerde komşunun parkta aracına yazılıyordum az kaldı.durduktan sonra fark ettim aracı
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri