abi mercek markalarını iyi araştırın derimjunyanın mercekleri gibi mercek olacaksa hiç taktırmamanız daha hayırlı oolur sizin için. bizim oradaki bi tesisatcıda var bunlardan. ben farlarımı açtırırken görmüştüm. fiyatına 300tl dedi galiba.
alman malı mercekliyi bulamadım ama bu tür ürünler türemiş evet
PROJECTOR LENS KIT Angel Eye H1 H7 H4 HB3 HB4 HID XENON 2 projector+ 35w Ballast | eBay
G3 2.8" Angel Eye Projector Lens HID Kit No Ballast New | eBay
en kaliteli hangisiyse femoli getirtir artık![]()
Konu Ziyaretçi034 tarafından (01/12/2011 Saat 15:24 ) değiştirilmiştir.
abi mercek markalarını iyi araştırın derimjunyanın mercekleri gibi mercek olacaksa hiç taktırmamanız daha hayırlı oolur sizin için. bizim oradaki bi tesisatcıda var bunlardan. ben farlarımı açtırırken görmüştüm. fiyatına 300tl dedi galiba.
bencede gereksiz bir ayrıntı
tamponun arkasında hiçbir faryıka hazırlığı yok, ds2 ampul kullandıktan sonra iş yapar yani onlarda burdan alıp takıyor genelde dandiği var kalitelisi var ilanlar kendini belli ediyor..
bende d2s duylu bosch mercekli bi-xenon var geçen sene hatta sene demeyim şubat 2011 de montajı kendim yapıp kapatmıştım. geçen hafta araba servisde uzunca bi süre kalınca farları isteyip aldım temizliğini falan yapmak için. ampüller falan ilk defa kullanışdığı içindir heralde is yapmış merceğin arkasındaki reflektörde, buna kışın yağmur öndeki arabalardan sıçrayan çamur gibi kirli su falanda eklenince ne kadar bi-xenon da olsa görüş alanı kısıtlanıyor. hal böyleyken en azından far camlarını temiz tutmak için fıskıye gibi şeylere yöneliyorsuuz![]()
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri