kapının sacının felan degısmesıne gerek yok.cektırme yapcaklar ve boya atcaklar.duzgun bı ustada en fazla 350-400 lıra.ılk msjdada yazdıgım gıbı allah baska kaza nasıp etmesın...
kapının sacının felan degısmesıne gerek yok.cektırme yapcaklar ve boya atcaklar.duzgun bı ustada en fazla 350-400 lıra.ılk msjdada yazdıgım gıbı allah baska kaza nasıp etmesın...
benim yaptığımın aynısı
yalnız benim kapı sağlamdı
benim fikrim kapı sacı değişmezse 250 lira civarı tutar... saygılarımla...
geçmiş olsun kardeşim..
bence kapı sacı düzelmez çünkü kapının içinde çelik bariyel var o da kaza sırasında kapı ssacına zarar veriyor ama kaskon yoksa temiz bir işçilik sunan bir ustaya götür aracını ama ben kesinlikle değiştirirdim
geçmiş olsun kardeş Allah daha büyük kazalar göstermesin...
bence 200 TL yi geçmez. geçenlerde diğer aracımız megane'a park halinde vurdular arka far kırıldı ve bagaj kapağı ciddi anlamda eğildi. sigortadan yaptırcaktık 1300 TL masraf biçtiler ama biz yaptırmadık.sanayide özel servise yaptırdık 150 TL ye hallettiler ben yerinde olsam ilk önce sanayide masrafı sorarım eğer 200 civarı ise kaskoya falan hiç ellemeden kendim yaptırırdım. hem kasko bozulmaz hem de kayıtlarda kaza yaptığın görünmez.
aynı sıkıntı bende de vardı sanayide ustalar 400 tl ye boya dahil hallettiler
geçmiş olsun en kısa sürede halledersin inşalah
Foruma bu şekilde başlamanızda da muhakkak bir hayır vardır, şer gibi görünse de umarım burdaki ark veya paylaşılan bilgilerden epey bir bilgi birikimi edineceksiniz, çok üzüldüm Allah bir daha göstertmesin ...
çok geçmiş olsun...
Keyif BMW'Dir...
Geçmiş olsun,Allah beterinden korusun..Önce bir pasta ile şu boyaları temizle.en azından biraz daha azalır acın gibime geliyor..Şuanki görüntüsünden çok daha iyi olacaktır..Bana çok kötü gibi gelmedi bu arada..Ve dedikleri gibi 300 gibi anca tutar..
kasko mini onarıma sokabilir mi onu bilemiyorum ama mini onarıma girerse bedavadan hem de kaskonuzu bozdurmadan yaptırabilirsiniz![]()
LEO,Liderlik,Deneyim,Olanak yaratmaktır.
hepiniz çok sağolun arkadaşlar henüz işlem yaptırmadım. yarın autokinge götürüp yaptırmayı düşünüyorum.
otoking egötür arka camurluğu komple boyamdan sadece uc kısmına lokal boya ile hallederler ama kapı boyanır komple
dostum geçmiş olsun.
geçtiğimiz bayram duran arabama vurmuslardı,az biraz yorum yapım.
kapıyı komple boyarlar,arkayıda en ufak bişeylerle kurtarmaya çalısırlar
300 ü falan geçmez heralde
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri