12 sonuçtan 1 ile 12 arası

Konu: Ne işe yarar esc ve her zaman devrede mi ?

GÖKHAN ÇELİK
    BLUEMAN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Evo Metalik Beyaz
    Edilen teşekkür: 10

Standart Ne işe yarar esc ve her zaman devrede mi ?

arkadaşlar direksiyonun altında sisdümelerinin yanındaki ESC düğmesi tam olarak ne işe yarıyor ve bu bildiğimiz esp ile aynı işlev heralde ve araçlarımızda bu esp sistemi her zaman otomatik olarak devredemi yoksa oradaki esc tuşunamı basmamız gerekiyor bu konu hakkında bilgisi olan arkadaşlar varsa yardımcı olurlarsa sevinirim ,şimdiden çok tşk ederim.

Ayberk GÖKSAN
    Ayberk0616 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 312

Moralinizi bozmak gibi olmasın ama yanılmıyorsam aracınızda ESP yok.Yani virajlarda savrulmayı önleyici sistem yok aracnızda o ESC tuşu bir şeyi sıfırlamak içinmi neydi o tarz bişey için kullanılıyor

Türkiye'de çok yakan araba yoktur kol gibi vergi geçirilmiş pahalı benzin vardır

Mustafa Akar
    oxite - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Kırklareli
    Rengi
    Evo Siyah
    Plaka
    39NT977
    Edilen teşekkür: 24

ordaki esc menü fonksiyonundan çıkış için kullanılır uzun basıldıgından mevcut menuden cıkıs yaparsınız alt menulerde iken aynı zamanda...esp ise otomatik bir kavramdır ve hep devrededir..

mehmet ali aykut
    egzo-evo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İzmir
    Rengi
    Egzotik Kırmızı
    Plaka
    35 KTS 45
    Edilen teşekkür: 437

bilgisayarın "esc" tuşu vardır sol üst köşede. Bu tuş esasen “escape” tuşunun kısaltılması ile ortaya çıkmıştır.Escape ise kelime anlamı olara kaçmak, kaçış anlamına gelmektedir.Bilgisayar kullanıcıları da esc tuşunu kaçış için kullanırlar.
    arabanızdaki esc tuşuda benzer özelliktedir ve girdiğiniz menülerden ve ayarlardan çıkmak için kullanılır.

esp sürekli devrededir. evolarda asr fonksiyonunu eğer aracınızda özellik olarak varsa konsoldaki düğme aracılığıyla devreye alıp iptal edebilirsiniz.

5. Bu mesaj için teşekkür edenler:

Kadir Fota
    fota - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Bursa
    Rengi
    Beyaz
    Plaka
    16 *** 83
    Edilen teşekkür: 243

Alıntı egzo-evo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bilgisayarın "esc" tuşu vardır sol üst köşede. Bu tuş esasen “escape” tuşunun kısaltılması ile ortaya çıkmıştır.Escape ise kelime anlamı olara kaçmak, kaçış anlamına gelmektedir.Bilgisayar kullanıcıları da esc tuşunu kaçış için kullanırlar.
    arabanızdaki esc tuşuda benzer özelliktedir ve girdiğiniz menülerden ve ayarlardan çıkmak için kullanılır.

esp sürekli devrededir. evolarda asr fonksiyonunu eğer aracınızda özellik olarak varsa konsoldaki düğme aracılığıyla devreye alıp iptal edebilirsiniz.
    işin özeti bu

GÖKHAN ÇELİK
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Evo Metalik Beyaz

Alıntı Ayberk0616 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Moralinizi bozmak gibi olmasın ama yanılmıyorsam aracınızda ESP yok.Yani virajlarda savrulmayı önleyici sistem yok aracnızda o ESC tuşu bir şeyi sıfırlamak içinmi neydi o tarz bişey için kullanılıyor
    olurmu benim araç dynamic model yani esp li olarak aldım zaten

mehmet ali aykut
    egzo-evo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İzmir
    Rengi
    Egzotik Kırmızı
    Plaka
    35 KTS 45
    Edilen teşekkür: 437

Alıntı BLUEMAN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    olurmu benim araç dynamic model yani esp li olarak aldım zaten
    dynamic modelin düz vites standart donanımında esp yoktur.

aracınız dynamic olup aynı zamanda dualogic ise esp+asr+msr+hba+hillholder özellikleri zaten standart olarak vardır.

aracınız dynamic olup aynı zamanda düz vitesse esp özelliğinin olmasını istiyorsanız safety plus kit(spk) opsiyonunu ekstra olarak aracınıza ekletmeniz gerekiyordu. spk olan opsiyonun ismi şu an esp olarak değiştirilmiştir. yani aracınızdaesp olabilmesi için eski adıyla spk veya yeni adıyla esp opsiyonunun olması gerekiyor.

bu özelliğin olup olmadığını anlamanın bir diğer yoluda konsoldaki dörtlü flaşörün sağ tarafındaki tuşta "asr off" yazıyorsa aracınızda esp+asr+msr+hba+hillholder özellikleri var demektir. aşağıya fotoğrafınıda ekliyorum. kullanıcı el kitabının 105-108 sayfaları arası bu özelliklerin detaylı anlatımı da bulunmakta. umarım yardımcı olabilmişimdir.

cihan kesen
    speedy_16 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Bursa
    Rengi
    Bravo Hayal Mavisi
    Plaka
    16 ** 022
    Edilen teşekkür: 179

esp opsiyonlu düz viteslerde bi bakın asr dışı varmı aracınızda 4 lü düğmesinin sağında varsa vardır

GÖKHAN ÇELİK
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Evo Metalik Beyaz

Alıntı egzo-evo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    dynamic modelin düz vites standart donanımında esp yoktur.

aracınız dynamic olup aynı zamanda dualogic ise esp+asr+msr+hba+hillholder özellikleri zaten standart olarak vardır.

aracınız dynamic olup aynı zamanda düz vitesse esp özelliğinin olmasını istiyorsanız safety plus kit(spk) opsiyonunu ekstra olarak aracınıza ekletmeniz gerekiyordu. spk olan opsiyonun ismi şu an esp olarak değiştirilmiştir. yani aracınızdaesp olabilmesi için eski adıyla spk veya yeni adıyla esp opsiyonunun olması gerekiyor.

bu özelliğin olup olmadığını anlamanın bir diğer yoluda konsoldaki dörtlü flaşörün sağ tarafındaki tuşta "asr off" yazıyorsa aracınızda esp+asr+msr+hba+hillholder özellikleri var demektir. aşağıya fotoğrafınıda ekliyorum. kullanıcı el kitabının 105-108 sayfaları arası bu özelliklerin detaylı anlatımı da bulunmakta. umarım yardımcı olabilmişimdir.
    çok teşekkür ederim mehmet kardeş te benim aracım duologic yani esp olduğunu varsayarak aldım yorumların için çok sağol dedimya ben zaten sırf esp li diye aldım aracı .

KENAN YALÇIN
    kartal3520 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Denizli
    Rengi
    Evo Beyaz
    Edilen teşekkür: 19

ESP benim aracımda var.Dynamic modelim için ekstra paket olarak eklettim.Bu paket 600 tl idi galiba.Ayrıca ESP nin düğmesi falan yok, aracı çalıştırınca ESP sürekli devrede..

ORHUN İREN
    dobridan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Evo Siyah
    Edilen teşekkür: 2

mylife model de warmı acaba..

cihan kesen
    speedy_16 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Bursa
    Rengi
    Bravo Hayal Mavisi
    Plaka
    16 ** 022
    Edilen teşekkür: 179

Alıntı dobridan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    mylife model de warmı acaba..
    4'lü düğmesinin sağında asr tuşu varsa esp de vardır kapanıp açılmaz sürekli devrede