Ramazan Erdemir
Bir otomobil markasının periyodik bakımı servisten servise farkedermi? Adı üstünde periyodik bakım.!!! 3 tane servis 3de istanbul içinde tek hemfikir oldukları rakam 60.000bakım işçiliği onun dışındaki tüm kalemler farklı nasıl bir işleyiştir bu anlamak mümkün değil sanayideki Şakir ustaya oradan çıkıp Nurettin ustaya sormuyoruz ki fiyat Fiatın sitesinde adı geçen yetkili satıcı ve servislere soruyoruz ama onlarında sanayideki ustalar kadar birbiriyle tutarlı fiyatları ve parça listesi yok. Buradan sesleniyorum siz siz olun bakım öncesi en az 4-5 tane servisten fiyat ve parça listesi alıp karşılaştırarak işlem yaptırın hatta parça listesinde geçen parçanın araç üzerinde bulunup bulunmadığını da kontrol edin zira olmayan direksiyon kayışını bile değiştirebiliyorlar ama nereden neyi söküp takıyorlar bilemiyorum hatta yapıldı diye işaretlenip yazılanları yapıyorlarmı onu dahi acaba diye düşünmeden edemiyorum.

Saygılarımla

Mağdur Fiat kullanıcısı...
Beğen · · 38 dakika önce ·

Ramazan Erdemir
Fiat müşterisine servis konusunda sadece kabarık ve birbiriyle tutarsız faturadan başka birşey veremiyor.
Beğen · · 43 dakika önce ·