1 kereden birşey olmaz.
arkadaşlar bir tanıdığım duologic vites aracıma bir bakayım bir turlayayım dedi bende kıramadım denemesi için verdim fakat firen ve gaza araç vitesteyken beraber bastı araç auto modda iken aynı zamanda frene basmış ve aynı anda da gaza,devir saatinden ve sesten farkettim devir saati 20.000 i gösteriyordu sizce araca bunun bir sakıncası olurmu bilgilendirirseniz sevinirim.
1 kereden birşey olmaz.
Ne Mutlu Türküm Diyene!
otomatik vitesle pati çekmeyemi çalıştı acaba)
ilk zamanlar otomatiğe alışana kadar ani frenlerde bende debriyaj alışkanlığı sol ayağım frene sağ ayağımla birlikte hareket ediyor ve ön cama yapıştığım oluyordu)
o t o b i y o g r a f i :
2006 Hyundai Getz 1.5CRDİ-90ps /
2006 Grande Punto Dynamic 1.3multijet-75ps /
2004 Alfa Romeo 147 Distinctive 120ps /
2008 Grande Punto 1.3multijet-90ps dualogic /
2010 Opel Astra Essentia cp 1.3 CDTi-113ps easytronic /
2004 Volkswagen Golf 5 1.6Midline-102ps triptonic /
2011 Peugeot 308 ComfortPack 1.6eHDİ-115psAuto6R /
2009 Peugeot 308 ComfortPack 1.6HDİ-112psAuto6R /
█▌█ █ ▌▌▌║│
Benim de başıma geldi, bir arkadaşa verdim denemesi için, aynı anda frene ve gaza sonuna kadar bastı.
Acayip bir balata kokusu geldi ama sorun çıkmadı.
bir sferden bir şey olmaz fakat devamlı bu şekilde kullanılırsa debriyaj balatası mafiş olur =))
Benim Sürdüğüm Hayatın Geri Vitesi Yok...Geçmişimi Sadece Dikiz Aynasından Seyrediyorum ; )
balata bitik sekilde halen devam edersen benım gibi volanla birlikte hepsi değişir 1700 tl![]()
neden bunu yaptı acaba amaç neydi![]()
Keyif BMW'Dir...
Bişey olmaz. Eğer becerebilirsen frene basarken, aynı anda gazla viraj dönme tadından yenmez![]()
10 numara bir harekettir kendisi. Tabi şehir içinde denememek lazım. Sizleri pistlerde görmek isteriz![]()
Oz Büyücüsü
araba duologic ya ben ondan tedirgin oldum .Hem aynı zamanda araçla kalkarkende vitesi ikiye takmak için duologic vites auto modda iken de baya bi vitese çöktü bide bu var :=)
Bır kereden bısey olmaz bende bahcelıde aynısını yaptım fren ve gaz araba lank dıye durdu arkadakı gırıyordu forumda ılerı surus uzmanı bır beyın yaptıklarını anlatmıstı arkadas yanlış hatırlamıyorsam bende b,r deneyeyim dedim denemez olaydım arkadakı kango ıle bütünleşiyorduk az kalsın
Aracınızı bırılerıne denemsı ıcın nıye verıyorsunuz helekı araca yabancı ıse hayatta vermem araclar nenenmek ıcınmı
Coskun abı dinlenmezmi
Zeynel KARACAN
"Allah bir ülkeye yardım etmek isterse, onun elinden tutmak isterse başına Mustafa Kemal gibi lider getirir"
doğru haklısınız .
Benim için cinayet sebebidir. Madem kullanmayı bilmiyorsun ne diye otomatik arabayı denemeye alıyorsun.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri