Merhaba arkadaşlar bu yokuş kalkış desteğiyle ilgili olarak araştırma yaparken bu forumu buldum ve soruma cevap alabilirim ümidiyle üye oldum hayırlı olsun Benzer konu olmasın diye yeni konu açmadan sorumu burda sormak istedim..Dizel otomatik punto almayı düşünüyorum ve ilgilendiğim 2 tane araç var.Bir tanesi easy modeli,ki bu araba galeride,galerici arabada yokuş kalkış desteği olmadığını ama kalkarken 2-3 saniye arabanın durduğunu sonra kaymaya başladığını söylüyor ki burda okuduğum kadarıyla yokuş kalkış desteği olmuyor mu yoksa başka bir şey mi anlayamadım.Bir de forumda 2010 sonrası tüm modellerde yokuş kalkış desteği var diye yazılmış ama doğru mu değil mi ondan da emin olamadım.Ben muhtemelen 2012 model araba alacağım için hangisinde var yok söyleyebilirseniz çok memnun olurum.Bu arabanın linki:

Fiat Punto 1.3 Multijet Easy 2012 Model 38.250 TL Galeriden satılık ikinci el Beyaz renk - 188129310

Diğer araç sahibi ise aracında yokuş kalkış desteği olduğunu çünkü lounge modeli olduğu için full donanım olduğunu söylüyor. Bu arada fotoğraflarda burda bahsedilen asr tuşunu göremedim maalesef. Bu arabanın linki:

Fiat Punto 1.3 Multijet Lounge 2012 Model 41.900 TL Sahibinden satılık ikinci el Yeşil renk - 188170055

Son olarak bu araçların fiyatı sizce nasıl ve kaça kadar alınabilir?