gp lerde o devir aralığında 90 bg modellerde bazen görülen bir ses var, gergi bilyasından kaynaklı ama sizin bahsettiğiniz farklı bir ses sanırım. Servise göstermenizde fayda var.
Merhabalar,
1800-2000 devir arasında motordan farklı bi ses geliyor. Nasıl anlatayım, vuruntu gibi yada sanki o devirlerde titreşimden ötürü motor sarsılıyormuş gibi.
Pek anlatamadım ama, tecrübe eden varsa paylaşırsa sevirim.
Teşekkürler
Araç:1,3 MJet Evo
gp lerde o devir aralığında 90 bg modellerde bazen görülen bir ses var, gergi bilyasından kaynaklı ama sizin bahsettiğiniz farklı bir ses sanırım. Servise göstermenizde fayda var.
Zırıltıdan mı bahsediyorsun2. ve 3. viteste çoğunlukla...
Motor kapagının önünde kalın bi hava borusu var onun dişlisi kırık olabilir..Birine tuttur orayı sıkıca sonra biraz gaz ver ses durucakmı bakalım..Birde motor gereginden fazla oynuyorsa motor takozlarına bakabilirsin..
This is not personel, just business..
Kardeş mazotu nerden alıyorsun? evvela onu sorayım. Sebebi şu;
şirketin linea aracında dediğin gibi 1800-2000 devir arasında araç tan sanki tak tak tak diye bir vuruk sesi geliyordu.servise götürdüm enjektörlerden olduğu anlaşıldı.totalden alırdık mazotları hep bosch inceledi ve sorunun total mazotundan olduğunu belgeledi.aynı sorunu yaşadığımız 2,araçtır bu.
umarım sendeki sorun farklıdır çünkü bu enjektör işi çok pahalıya patladı.
Teşekkürler tüm cevaplar için. 1 ay öncesine kadar hep opetten alıyordum ancak. PO ya döndüm. Yakıt alırken hep aynı markayı tercih ederim. Opetteyken de vardı ses, şu anda da var. Bir keresinde çukura sağlam girmişliğim var. Arabanın altı çok güzel oturmuştu yere, misal insanın ayağı kayarda kıç üstü oturur yere, aynen ole olmuştu, içim acımıştı resmen) Takozlardan olabilir diye düşünmeye başladım şimdi. 25000 de araba 30000 de servise gittiğimde sorunu çözerim insallah.
Tekrar teşekkürler cevaplar için.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri