periyodik bakımlar 10 bin km de birdir, 5000 de genel yağ seviyesi vs bakımı için çağırırlar ancak şart değil
Arkadaşlar aracımı sıfır aldığım için ilk bakımını 5000 de gelin şeklinde söylemişlerdi muhtemelen sıvı kontrolüdür aracım şu an 5060 da sizin fikirlerinizi almak istedim araçta yağ lambası felan yanmıyor bayramdan sonra bakıma gitsem geç kalmış olmam değil mi ?.
periyodik bakımlar 10 bin km de birdir, 5000 de genel yağ seviyesi vs bakımı için çağırırlar ancak şart değil
P U N T O F O R U M - forum.grandepuntotr.com
2009 G.P 1.3 Mutj Egzotik Kırmızı
2011 Evo S&S Euro 5 1.3 Mutj Evo Grisi Asist Kit+Safety Plus Kit
benim 6000 oldu herhangi bir kontrole gitmedim. 1 yıl dolunca gitmek mantıklı geliyor bana.
GRANDE PUNTO 1.4 STARJET 16v LPG
Nice 5000'lere
Punto Evo 1.3 Multijet 75 Hp Active
kazasız belasız bişi olmaz gitmessenizde pek
hayırlısı olsun... Allah kazasız belasız kullanmayı nasip etsin... Yağ kontrollerini siz de yapabilirsiniz? Yağ kontrolü, fren hidroliği, motor suyu gibi kontrolleri yaparsanız yeterli olabilir? Ama son karar sana kalmış tabi
şartlar değişmedi ise dizel ilk bakım 10 bin benzinlide 20 bin km.
ilk 4-5 binde servise giderseniz sadece yağ seviyesine bakıyorlar eksikse tamamlarlar.
illa gidilecek diye sartı yok.kendinizde seviye kontrolü yapabilirsiniz.
verilen km yi ilk yıl dolduramassanız yıllık bakım yapılır.
Forumdaki tüm yazışmalardan üyelerin kendisi sorumludur. Çıkabilecek herhangi bir hukuki durumda, forum yönetimi yetkili merciilerin talepleri doğrultusunda, ilgili üye/üyelerin tüm erişim bilgilerini/kayıtlarını vermekle yükümlüdür. Yeni üye olanlar, maillerine gönderilen onay maillerini onayladıktan sonra, admin onayıyla üye olabilmektedirler. O nedenle üye olurken profil bilgilerinin özenli, doğru ve eksiksiz şekilde girilmesi son derece önemlidir. Üyeler; forumda geçirdikleri zaman zarfında forum kurallarına uymak zorundadırlar. Kurallara aykırı davrandığı tespit edilen üyeler hakkında haber vermeksizin işlem yapma hakkı forum yönetimine aittir. Forum kurallarını okumak için tıklayınız. Unutmayınız; bu ortamdaki özgürlüğünüz, başkalarının özgürlüğüyle sınırlıdır.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri