Alıntı ZAK1980 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Bujılerı bence sor Nıye eklemedınız dıye unutmuslardır belkı benı yanlıs anlama ama ben sorarım hemen haram mala gırebılır budurum sahsen benım ınancım bu para benden kat kat cıkar dıye bır ınancım var artık kucukkenmı asılandı bılmem ama bu cıkma olayından dolayı temkınlıyımdır .
Benzıncı 5 tl yerıne 50 tl verdı 10 km gerı donup ıade ettım aldıgım benzınde ona gıttı neredeyse ama kul hakkı o adam 12 saat calısyr sogukta cebınden odeer dıye dusundum bırde oglum arabadan cıkar dıye gerı vermıstım
Doğru söylüyorsun zeynel.Aslında parayı öderken farketseydim hemen orda uyarırdım fakat eve gelince farkettim.Bir de bu fiyata bu kadar şey yaptırdım ama verdiğim parayı tam hakettiler mi bilmiyorum.Çünkü triger değişti değişeli aracın motoru sallantılı çalışıyor.Yağ koyarken 4 lt lik 2 adet kutudan selenıa koymuşlardı ama 3 lt mi koydular yoksa hepsini mi boşalttılar emin değilim.Çünkü servisen giderken 2 kutuda boşalmış olarak gördüm.Aracın yağ çubuğunu çektiğimde çizginin üzerinde yağ gözüküyor.Servise 900 lira vermeyeyim derken daha fazlasından mı olacağım ne ,bu gidişle onların bana hakkı geçmeyecek benim onlarda hakkım kalacak gibi.