18 sonuçtan 1 ile 18 arası

Konu: Silecek Kazığı

Threaded View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj
  1. #1
    Orcun Gurbuz
    nucro - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    29/06/2010
    Yaş
    46
    Mesajlar
    13
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Evo Siyah
    Edilen teşekkür: 2

    Dikkat Silecek Kazığı

    10 yıl fiesta kullandıktan sonra geçen sene punto evo aldım.
    Eskiden 3-5 TL’ye silecek lastiği değiştirmek varken saolsun Fiat lastiği değiştirilemeyecek şekilde tasarlamış silecekleri ( buradan da para kazanayım demiş herhalde )


    Yenisi için servis 70 TL istiyor , bu sitede bulabildiğim silecek ise 30 TL. 5-6 yıl arabayı kullanmak istesem 7-8 defa silecek değiştirsem fazladan vereceğim para serviste değiştirsem = 65x8 = 520 TL , uğraşıp 30 TL’ye alsam 25*5= 200 TL. Hem paraya yazık hem de doğaya yazık, sadece lastik değiştirmek varken şimdi eski silecek çöpe atılıyor.




    Velhasıl Evo’ya silecek lastiği değiştirlebilen silecek takılabilir mi? Bunu yapan oldu mu? Tecrübesi olan varsa fiyat konusunda bilgi verebilir mi?

  2. Bu mesajı için 2 kişi nucro'ye teşekkür etti:


Benzer Konular

  1. Yetkili Servis Kazığı
    Carcharoth tarafından Genel forumunda yazıldı.
    Cevaplar: 1
    Son Mesaj: 13/07/2012, 10:49
  2. Karayolları Genel Müdürlüğünün kazığı...
    muratkemerli tarafından Genel forumunda yazıldı.
    Cevaplar: 6
    Son Mesaj: 10/04/2011, 03:31
  3. İkinci elde kilometre kazığı!
    onderbaki tarafından Genel forumunda yazıldı.
    Cevaplar: 24
    Son Mesaj: 21/02/2011, 00:06
  4. Turkcell'in kazığı
    şekerlioğlu tarafından Haberler forumunda yazıldı.
    Cevaplar: 16
    Son Mesaj: 01/03/2008, 12:19
  5. Küçükyalı Birmot Kazığı
    smtg tarafından Haberler forumunda yazıldı.
    Cevaplar: 14
    Son Mesaj: 15/01/2007, 17:54

Yer imleri

Yer imleri

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
  •  


Forumdaki tüm yazışmalardan üyelerin kendisi sorumludur. Çıkabilecek herhangi bir hukuki durumda, forum yönetimi yetkili merciilerin talepleri doğrultusunda, ilgili üye/üyelerin tüm erişim bilgilerini/kayıtlarını vermekle yükümlüdür. Yeni üye olanlar, maillerine gönderilen onay maillerini onayladıktan sonra, admin onayıyla üye olabilmektedirler. O nedenle üye olurken profil bilgilerinin özenli, doğru ve eksiksiz şekilde girilmesi son derece önemlidir. Üyeler; forumda geçirdikleri zaman zarfında forum kurallarına uymak zorundadırlar. Kurallara aykırı davrandığı tespit edilen üyeler hakkında haber vermeksizin işlem yapma hakkı forum yönetimine aittir. Forum kurallarını okumak için tıklayınız. Unutmayınız; bu ortamdaki özgürlüğünüz, başkalarının özgürlüğüyle sınırlıdır.
Reklam vermek, bilgi & iletişim için: admin@grandepuntotr.com



# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network #

www.fiattr.com   |    www.puntotr.com   |    www.grandepuntotr.com   |    www.puntoevotr.com   |    www.bravotr.com   |    www.lineatr.com   |    www.500tr.com   |    www.ottimotr.com   |    www.aegeatr.com