hesapta dün servise götürdüm gösterdim direksiyon gıcırtısını hesapta bişiler yaptılar ama ses yine aynı dewam yani fark eden bişii yok nedense bunu anlamış değilim arabam 2000 km oldu bu km arasında 3 kere servise götürdüm direksion gıcırtısını gideremediler insanı arabadan soğutuyorlar walla esasında arabamı sevdim sevimli rahat ama bu ufak tefek kronik sorunlar olmasa çok daha iyi olucak simdi toyota dolapdere servisteyim baabamın auris 1.4 dizell getirdim bakıma adamlar malının arkasında durmayı biliorlar ön far ucakcık bu buhar yaptı ben görmedim onlar gördü değişti gerçekten dört dörtllük mallarının sorununu da nerden yapcak bililiorlar ve nereden giderecekler biliyorlar fiat gibi değil fiat araçları güzel ama bu ufak tefek sorunlar insanları arabadan ve fiattan sogutuyo fiat bunun farkına warıp düzeltse arabalarını zaten bu sekilde olmaz diye düsünüyorum ama kalite ve servis farkı çok war buna eminim toyota bu konuda aşmış kendini diye düsünüorum evo cu arkadaşlarıma tek diyebiceğim üzemeyelim kendimizi en azından sorunlarnn büyük can sıkıcı sorunlar olmadığını bilioruz kendi sorunlarımıza kendi çarelerimizle idare eddicez arabaları eskitene kadar