auto kıngden daha bu hafta aldım aracımı on tamponu boyattım ama lanet olsunkı muthıs bı sekılde boya farkı olustu daha oncede arka tamponu boyatmıstım ondada aynı sorun oldu neysekı ufak bı surtme olayı olmustu arka tamponu ozel bıyerde tekrar yaptırdım ve mukkemmel oldu on tampon ıcın aracı bıraktıgımda defalarca yetkılılere boya farkı olmasın dedıkce adamlar sankı ınadına boya farkı yapıyorlar ve ustelık oncekı boyadıkları arka tampon resımlerıde vardı bılgısayarda onuda goturup gosterdıgım halde bastan savma yapmıslar bende aracı almadım bu farkı ortadan kaldırın oyle teslım alıcam dedım onlar tabı once fark yok dıye dırendıler belkı aracı alırım dıye ama dıs gecıremıyecek lerını anladıklarında aracı tekrar boyadılar ve bu sefer adam gıbı oldu ama bu arada ısımden gucumden oldum defalarca gıt gel yaptım ustelık her gıdıs gelısım 60km gerısını sız duunun arkadaslar bu arada auto kıng genel merkezınede bu konu ıcın sıkayet dılekcesı yazdım bu bahsettıgım autokıng ıstanbul ıkıtellı artık kararı sız verın bu yuzden bu arabadan acayıp sogudum sankı farklı bı tampon takmıslar havası vardı