Zeynel KARACAN
"Allah bir ülkeye yardım etmek isterse, onun elinden tutmak isterse başına Mustafa Kemal gibi lider getirir"
Doğus senın yerınde olsam soyle bırsey yapardım servıse gıderdım cıty olayı olduguna daır bır yazı alırdım daha sonra fıata web ustunden sıkayetımı bıldırıdım ama THHK kararından bahsetmezdım Fiata ve fiata yazdıgım sıkayetın bır cıktısını alırdım ve onlardan gelen cevabında bır cıktısınıda alırdım .Arkadaslar sıkayetlerınız ve cevapları yazılı olsun yasal olarak elınızde delıl teskıl eder
Daha sonra burada ucretsız yaptıran arkadasların plaka,tel,alıp THHK soyle bır sıkayette bulunurdum '' bu arıza daha once su kısılerın basına gelmıs aracları ucretsız yapılmıs aynı kronık sorun onlara ucretsız yapılırken benden neden para alınıyor ve THKK nın verdıgı karar netıcesınde bu parcanın ayıplı mal oldugu belırtılmıs ,kanıtlanmıs bunun uzerıne sıkayetcıden alınan ucretın ıade edılmesıne karar verılmıs tuketıcının halı oldugu kararı verılmıs ve yasal surede fıat ıtırazda bulunmayarak ayıplı mal sattıgını kabul etmıstır'' bundan dolayı tarafıma ayıplı mal satılmasından dolayı madur durumdayım tarafımdan talep edılen ucretın hasız oldugnu dusunerekten cıty servo motorun ılgılı dıstrıbıtor tarafından herhangı bır ucret talep edılmeden degıstırlmesını arz ederım.
Aydın abının kararı ustune sana cıkacak ve bızım lehımıze olacak kararda ucretsız degıstırılmesı gerektıgı kararı olacagını dusunuyorum boylece e4lımızde ıkı adet karar olur para odeyenlerın gerı alması ıcın bır karar bundan sonrada cıty arızasının hıcbır ucret talep edılmeden onarılması ıcın ayrı bır karar
Zeynel KARACAN
"Allah bir ülkeye yardım etmek isterse, onun elinden tutmak isterse başına Mustafa Kemal gibi lider getirir"
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri