Sayfa 2/4 İlkİlk 1234 SonSon
65 sonuçtan 21 ile 40 arası

Konu: Eveeet mutlu haberlerim var arkadaslar

FATİH ÖZTÜRK
    fthozturk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Arizona Bej
    Edilen teşekkür: 28

Alıntı reddragon Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    80 TL çok bence city arızası için dışarıda daha uygun fiyata yaptırabilirsiniz...

Pardon neyi cok iscilik bedeli bu 80 tl 2000 tllik parcada ucretsiz

Erkan Karakan
    SpyHunter33 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Mersin
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 732

evet doğru dışarda citty motoru + işçilik 50 lira falan
    Artık Fiorinolu

Zynl krcn
    ZAK1980 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Antalya
    Rengi
    Egzotik Kırmızı
    Plaka
    07ÜJİ34
    Edilen teşekkür: 1924

Alıntı SpyHunter33 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    evet doğru dışarda citty motoru + işçilik 50 lira falan
    Eser dısarda cıty motor tamırımı yapılıyor
    Zeynel KARACAN

"Allah bir ülkeye yardım etmek isterse, onun elinden tutmak isterse başına Mustafa Kemal gibi lider getirir"

FATİH ÖZTÜRK
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Arizona Bej

O ne hocam oyle disarda dedigin neresi bildigin bise varsa soyle herkes orda yaptirsin 2000 tl lik parca ve iscilik 50 tl diyosun ben ayni seyden bahsettigimize emin degilim

Erkan Karakan
    Nereden
    Mersin
    Rengi
    Yok

Alıntı ZAK1980 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Eser dısarda cıty motor tamırımı yapılıyor

Yok Zeynelim kardaşım arkadaşımız 80 lira işçilik içinde çok demiş de yukarıda 2000 lira yanında 80 lira devede kulak gibi bişey. Ayrıca fransadaki bir arkadaşım kendi puntosunun city motorunu tamir etti ama biraz deli bi arkadaş
    Artık Fiorinolu

FATİH ÖZTÜRK
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Arizona Bej

Hocam arkadasina soyle burda bi dukkan acalim ona paranin gozune vurur

Erkan Karakan
    Nereden
    Mersin
    Rengi
    Yok

oda bana sormuştu nasıl bir çözüm diye. En sonunda işin içinden çıkamayınca içnden bir aparatı söküp küçük bir parçayı değiştirmişti sanırım türkçesi açı sensörü diye bir şeydi.
    Artık Fiorinolu

FATİH ÖZTÜRK
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Arizona Bej

Cikan parcayi verseler kurcalarimda vermezler onu

mustafa özbey
    reddragon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Granit Gri
    Edilen teşekkür: 166

alta smiley yaptım ama farketmemişsin neyse şaka bi yana ucuz kurtarmışsın darısı city sorunu olan ve olacakların başına

FATİH ÖZTÜRK
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Arizona Bej

Hocam kucuk gulmussun goremedik

Kaan Acurol
    Kurallara uymadığı için forumdan uzaklaştırılmıştır. Budweiser - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Evo Siyah
    Edilen teşekkür: 524

Servis adı vermeniz etik olmaz diye birşey yok. Burada Fiat punto ve bravo kullanıcılarının paylaşım platformu servis ismi vermemeniz bence forum acısından etik olmaz. Yarın öbürgün başımıza geldiği zaman bilelim ona göre gidelim bizde her servis aynı tepkiyi vermiyor bu city arızaları için.

FATİH ÖZTÜRK
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Arizona Bej

Alıntı Budweiser Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Servis adı vermeniz etik olmaz diye birşey yok. Burada Fiat punto ve bravo kullanıcılarının paylaşım platformu servis ismi vermemeniz bence forum acısından etik olmaz. Yarın öbürgün başımıza geldiği zaman bilelim ona göre gidelim bizde her servis aynı tepkiyi vermiyor bu city arızaları için.
    Biraz daha dikkatli okursan servis adini nezaman verecegimide yazmisim bana gore etik olmayan sana gore etik olabilir bu da kisilikle ilgilidir
    Konu fthozturk tarafından (30/09/2011 Saat 23:11 ) değiştirilmiştir.

Hüseyin Yola
    Infortion - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Egzotik Kırmızı
    Edilen teşekkür: 17

Fatura felan vermezler. Ayrıca iyi niyet garantisinden değişen parçanın garantisi olmaz. Yani 2 yıl garantili felan değildir. Bu arada bende 2011 Ocak ayında iyi niyet garantisinden değiştirdim işçilik felan vermedim. Yerseniz hesabı...

bilal ata
    bilalata - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Bursa
    Rengi
    Tekno Gri
    Edilen teşekkür: 0

aynı sıkıntı bendede var nasıl bir yol izlemmi tavsiye edrsiniz benden servis %50 1000 tl istedi

FATİH ÖZTÜRK
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Arizona Bej

Alıntı bilalata Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    aynı sıkıntı bendede var nasıl bir yol izlemmi tavsiye edrsiniz benden servis %50 1000 tl istedi
    Hocam bu saliya kadar bekle evraki yaninlicam bunu ucretsiz yaptiranlarin oldugunu kimisinin de daha fazla indirim aldigini soyle neden ayricalik yapiyorsunuz de tekrar gorusurmusunuz fiatla ben ucretsiz halledilmesini istiyorum de sana donecekler sonra

murat aksoy
    MRT 791 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Orleans Mavi
    Plaka
    34 SFE
    Edilen teşekkür: 69

Aydın abının kararı olmasa Fiat odetecek desenıze % 25 ını kardesım mutlusun sevındırık olmussun ne guzel ama verme o 80 tlyıde kesın fıatın haberı dahı yoktur o paradan servısın ıs guzarlıgıdır .
    Baktılarkı karar var elınde gerı adım attılar
    bende ctıy degıstım ıyı nıyet kapsamından bendende para talep ettıkleınde fıat ı arıycam dedım para almaktan vaz gectıler kurus para verılmemesı lazım arkadasın yorumuna da aynen katılıyorum

Zynl krcn
    Nereden
    Antalya
    Rengi
    Egzotik Kırmızı
    Plaka
    07ÜJİ34

Alıntı Infortion Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Fatura felan vermezler. Ayrıca iyi niyet garantisinden değişen parçanın garantisi olmaz. Yani 2 yıl garantili felan değildir. Bu arada bende 2011 Ocak ayında iyi niyet garantisinden değiştirdim işçilik felan vermedim. Yerseniz hesabı...
    Değiştirilen ürüne de garanti verilecek
    ŞİRKETLER artık, ‘‘değiştirilen ürünün de garantisi olur mu?'' diyemeyecek. İzmir Tüketici Mahkemesi, değiştirdiği ürüne garanti uygulamak istemeyen firmayı haksız buldu. Bu ürün için garanti süresinin, değiştirildiği tarihten itibaren bir yıl olarak uygulanması kararını verdi.

ÜRETİCİ ve ithalatçı şirketler artık, yasadaki boşluğu bahane edip, değiştirdikleri ürün ve parçalara garanti süresi vermekten kaçamayacak. İzmir Tüketici Mahkemesi, Meclis'teki yasal düzenlemeyi beklemeden, garanti süresinin ürünün değiştirildiği tarihten itibaren yeniden başlaması gerektiği kararını aldı.

Diğer davalara da örnek teşkil edecek bu karara, Tüketici Yasası'nda değiştirilen ürün ve parçaların garanti sürelerine açık hüküm bulunmaması neden oldu.

Yasa, sadece garanti belgesiyle satılma zorunluluğu olmayan parçaların değiştirilmesi durumunda uygulanacak garanti süresine yer veriyor.

YASA AÇIK DEĞİL

Buna karşın Tüketici Yasası, garanti belgesi düzenleme zorunluluğu bulunan parçaların değiştirilmesiyle ilgili herhangi bir hüküm içermiyor. Sanayi ve Ticaret Bakanlığı'nın Meclis'e sunduğu yeni yasa tasarısı, değiştirilen ürün ve parçalara uygulanacak garanti sürelerine de açıklık getirecek.

Yeni yasanın yürürlüğe girmesiyle birlikte, bu sorun da tamamen ortadan kalkacak.

Ancak, Yasa'daki boşluğu kullanan bazı firmalar, değiştirdikleri ürün ve parçaları yeniden garanti kapsamına almıyorlardı. Bu ürün ve parçaların garantisini de, değiştirdikleri hatalı ürün ve parçaların garanti süresiyle sınırlı tutuyorlardı.

MAHKEMEYE GÖTÜRDÜ

Arkadaşımız Zeliha Aslan'ın yaptığı araştırmaya göre, arıza nedeniyle değiştirilen cep telefonunun garanti süresi eskisiyle sınırlı tutulan Ümit Yılmaz adlı tüketici, sorunu İzmir Tüketici Mahkemesi'ne taşıdı.

İzmir Konak Hakem Heyeti'nin sorunla ilgili aldığı kararı onaylayan Mahkeme, bu kararı Tüketici Yasası'nın 13'üncü maddesine dayandırdı. Ürünlerin garantisini teslim tarihinden itibaren başlatan ve süresini de en az bir yıl olarak belirleyen bu madde, garanti belgesiyle satılma zorunluluğu bulunmayan parçaların değiştirilmesi durumunda uygulanacak garanti süresiyle ilgili de hüküm içeriyor.

EN AZ BİR YIL GARANTİ

Kararını bu hükme dayandıran Mahkeme, ‘‘Değiştirilen ürün garanti belgesine tabi bir maldır. Yasa'ya göre, ithalatçı ve imalatçı firmalar, ürünün teslim tarihinden itibaren en az bir yıllık garanti belgesi düzenlemek ve garanti süresini de bu teslim tarihten itibaren başlatmak zorundadır'' sonucuna vardı.

İzmir Tüketici Mahkemesi'nin aldığı bu karar sonucunda firmalar artık, ‘‘değiştirilen ürünün de garantisi olur mu?'' diyemeyecek.

Garanti süresini, ürünün değiştirildiği tarihten itibaren yeniden başlatmak zorunda kalacak.
    Kaynak:
    Değiştirilen ürüne de garanti verilecek
    Zeynel KARACAN

"Allah bir ülkeye yardım etmek isterse, onun elinden tutmak isterse başına Mustafa Kemal gibi lider getirir"

Zynl krcn
    Nereden
    Antalya
    Rengi
    Egzotik Kırmızı
    Plaka
    07ÜJİ34

Alıntı fthozturk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Hocam bu saliya kadar bekle evraki yaninlicam bunu ucretsiz yaptiranlarin oldugunu kimisinin de daha fazla indirim aldigini soyle neden ayricalik yapiyorsunuz de tekrar gorusurmusunuz fiatla ben ucretsiz halledilmesini istiyorum de sana donecekler sonra
    Ne evrakı bu ??
    Servıs fatura vermeye bılır ıscılık odemeyen arkadaslara vermıyor dıye duydum ama sen 80 tl verırsen fatura verırler .Bu arada 80 falanda verme
    Zeynel KARACAN

FATİH ÖZTÜRK
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Arizona Bej

Ne evrakı bu ??
    Servıs fatura vermeye bılır ıscılık odemeyen arkadaslara vermıyor dıye duydum ama sen 80 tl verırsen fatura verırler .Bu arada 80 falanda verme
    Parca ve 80 tl iscilik faturada gorunecek Ondan bahsediyorum

hüseyin koç
    kochuso - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Kütahya
    Rengi
    Egzotik Kırmızı
    Edilen teşekkür: 5

slm hocam model 2006 servise gidiyormuydu nuz düzenli olarak yoksa dısarıda mı bakım yaptırdınız

Sayfa 2/4 İlkİlk 1234 SonSon