Sis farlı siyah ön tampon parçası isterseniz elimde sıfır gibi tertemiz mevcut,Sadece tesisat ve farları takmak kalıyor size...
Merhabalar servise gittim sordum geçenlerde sis farı taktırma imkanım warmı diye servis hayır tesisat yok dedi tesisat çekilip takılma imkanı olmazmı active modeline merak ettim arkadaşlar eğer takılırsa nasıl olur problemlimi olur
Sis farlı siyah ön tampon parçası isterseniz elimde sıfır gibi tertemiz mevcut,Sadece tesisat ve farları takmak kalıyor size...
takan arkadaşlar var
takılır ama arka sis farı düğmesine bağlanır
Keyif BMW'Dir...
Ben taktırdım Doğukan olmaz die birşey yok, arka sis farına bağlayıp ta taktırabilirsin, ayrı bir anahtarda koydurabilirsin karar senin![]()
Punto Evo 1.3 Multijet 75 Hp Active
aynı konu üzerine bende birkaç araştırma yaptım, arka sis farına bağlanıyormuş genellikle ama bunu çoğunluk tavsiye etmiyor nedense direksiyonun sol alt tarafında olan menü panelinin altında ufak bir yer var kapaklı,(açıp kapatılabilinen) onun içine anahtar taktıran bir çok kişiye rastladım araştırmamda, daha sağlıklı olduğunu belirtiyorlardı.. paylaşayım dedim![]()
Ben kendi aracıma taktım herhangi bir problem yok tesisat çekip arka sislere bağladım.
![]()
Ön tampon orjinal servis satış fiyatı 750-800 civarı tampon değiştirerek bu işi yapmak çok maliyetli olabilir.
e iyi de sis farı takmak için tamponun değişmesine gerek yokki . orası zaten kapaklı değilmi?? kapağı çıkatrtıp yerine tüm parça takılıyor..?
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri