Alıntı since1453 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
s&s çaliştiğinda rampada aracın kaçması sorun değilki katologta kocaman yazıyor rampada vitesi (+)-(-) yönünde hareket ettirerek çaliştirin aracı diye
2.si S&s biryerine kaçmiştir yazmadım S&S biryere kaçmiştir yazdım.burda argo bir tabir yokki önce yazılanı anlayıp sonra seviyeyi testedin
Kıvanç bey ben çok iyi anlıyorum yazılanları merak etmeyin fakat sizde biraz araçlar hakkında yada şöyle söyliyim evolar ile ilgili arkadaşlarımızın gözlemlerine karşı biraz makul olun bence..madem öyle gocunmanıza da gerek yok o zaman yorumum geneldir..
Alıntı akca37 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Ya üstad o kardeşimiz aracın acemiliğini çekiyor onu kasteddim ayrıca araç gitmiyor kalkışta ağır kalıyor diyor, yani dizel araç kullanmayanlar ilk kez dizel kullanınca afallıyorlar, benimde ilk aracım benzinliydi dizele geçince şok oldum ancak ileri viteslere geçnce ne kadar atak old anladım, bir atasözüyle alıntı yapmak istiyorum yorumlar için özellikle benim yorumum "öküzün altından buzağı aramayın" ben atikliğini performanslığını güçlülüğünü on plana çıkartarak gözlemlerim deneyimlerim sonucu yorumlarımı yaparım, ne kimseye ters cevap ne de başka bi amaçlı yorum yapmam , ha tutupta vatandaş alakasız yorum yapıyorsa yorumuma karşın veya beni aşağılıyorsa cevabınıda vermekten çekinmem, diyebilirim ki fiat araçlarının içinde 1.6 dizeller (kullanmadığım için) hariç diğer tüm dizel ve benzinlilerin en güçlüsü, özellikle puntoların içinde, dizel bir araçtan ilk kalkışta performans beklenmesi abesle iştigal...
Emrullah bey altta yazdıklarımın kesinlikle sizinle alakası yok sadece ben hız ile ilgili yorumunuza karşı üst paragraftakı yazıları yazdım ondan sonrası genel anlamda yazılmış birşeydir üstünüze alınmayın sizi tanıyorum zaten