valla bana yetiyor torpidosu. cd çantası, gözlüğüm ve telefonun şarj aletini koyuyorum.
merhabalar ya arkadaşlar bu arabaya neden torpido koymamışlar yaw uyuz olduğum tek şey çok küçük hç bişi koyulmuyor yawwwwwww en sevmediğim yanı bu işin
valla bana yetiyor torpidosu. cd çantası, gözlüğüm ve telefonun şarj aletini koyuyorum.
fiorinonun torpidosu15.4 inç ekranlı laptop alıyo ve kilitli![]()
panda 1.2 dnaymic
grande punto 1.3 active
fiorino 1.3 emotion
bravo 1.6 dnaymic
Ya bende eski kasa albea 2005 model wardı içinde tuzluk kolanyalı mendil arabanın kitabı 2 şajs aleti navigasyonum cd lerim hersyim iiçindeydi bu çok ufak geldi açıkcası yawwwwww
her guzelın bır kusuru var. varsın torpidosu kucuk olsun. ben evo mu sevıyorum....
aynen hiç bişey sığmıyor...ama ben mutluyum evomla
![]()
evet cok haklısınız sığmıyor ama arabamız rahat gerçektende
Fiestanın torpidosuna neler neler koyardım da yine de yer kalırdı. Buna CD çantası bile sığmıyor.
evet gerçekten bu şikayetinizde haklısınız torpido gözü çok küçük ve dar
20gündür honda kullanıyorum adamlar her yere göz yapmışlar kapaklı kapaksız
tam tamına 6 adet göz var doldur doldurabildiğin kadar
Benim Sürdüğüm Hayatın Geri Vitesi Yok...Geçmişimi Sadece Dikiz Aynasından Seyrediyorum ; )
Ben bagaja bi bagaj çantası aldım herşeyi oraya koyuyorum çok önemli şeyleri araç torpidosunda bulunduruyorum. Ruhsat, Navigasyon gibi...
Torpido hacmi maalesef yetersiz. Bende bagaja yapışkanlı file aldım orada muhafaza ediyorum gerekenleri.
Bagaj filesini bende aldım yarın musait olduğumda ayrıntılı resim yüklerim..
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri