bugün sıfırını sordum 39000 dediler esp paketlisi ile hız sabitleyicisi olan paket var. benim bu aldığımdada sadece hız sabitleme olan paket var dynamic 2010 model etmez diyosun, peki ümit bey ederi nedir bu aracaın?
bana sorarsanı kesinlikle etmez.hem donanımı da az. eğer evo alıcaksanız kesinlikle esp paket olmalı.sıfır alın daha iyi
SENİ ÇOK SEVİYORUM ÇANAKKALE !
bugün sıfırını sordum 39000 dediler esp paketlisi ile hız sabitleyicisi olan paket var. benim bu aldığımdada sadece hız sabitleme olan paket var dynamic 2010 model etmez diyosun, peki ümit bey ederi nedir bu aracaın?
en fazla 29 hadi belki 29 500 . tamam şu an evo fiyatları baya yüksek ama aracında donanımı çok eksik. işinize karışmak istemem ama ben olsam araştırmaya devam ederdim.aslında 2 ay daha bekleseniz iyi olur yıl başına düşücek fiyatlar.
yıl başında düşmesinin sebebi nedir?
bayiler yıllık satış kotalarını yüksek gösterebilmek ve örneğin 2012 ye girerken 2011 in araçlarını tüketebilmek için indirim yaparlar
araç almak için en iyi zaman aralık ocak aylarıdır. az önce aklıma geldi aslında opel corsa yı da deneyebilirsiniz son kasa çok güzel oldu fiyatla rçok az oynayabilir ama malzeme kalitesi çok daha iyi.
4 Aylık Evo 1.3 75 Hp Dynamic S&S Evo kit, Esp kit, Skydome kullanıcısıyım Fethiye gibi sıcak bir memlekette 24 saat klima açık geziyorum Segmentimde ki hiç bir araçla performansımın karşılaştırılmasına izin bile vermiyorum. 1.3 motor için sunabileceği herşeyi sunuyor. Bütün paketleri almamın tek sebebi boş arabadan hoşlanmıyorum ve sürekli kurcalayacak birşeyler olsun istiyorumTeknoloji ve multimedya olarak bence hiç bir eksiği malzeme kalitesine gelincede %100 denmesede bence verdiğiniz parayı hak edecektir.. Evet bu hafta itibariyle 5000 km yi bulan aracımı artık satmayı düşünüyorum Satma sebebime gelince 1.6 yada 1.9 dizel bir araç benim beklentilerimi daha fazla karşılayacağı içindir. Başka hiç bir sebep beni Evo dan caydıramazdı 1.6 sı olsa inanın asla satmazdım
![]()
Sanırım 37.000 tl ye vericem 4 ayda 3 defa Mauguiars da boya koruma yaptırdım 3m çizilmez 2 numara cam filmi almanya dan getirttiğim 30.000 k xenon lar (orjinal ampülleri duruyor) Ve alıp da daha aracıma takmadığım H&R 5 cm yayı da vericem![]()
tabiki bir alman arabasına göre malzeme olarak özellikle plastik konusunda sıkıntı olabilir ancak parası ve donanımı orantısında kesinlikle beklentileri karşılıyor. Ses plastik kalitesi gibi konularda da bir önceki modele göre gayet başarılı 1,3 motorda her yönden gayet başarılı eğer ralliye katılmayacaksanız sizi üzmez... Bu arada benim aracımda küçük gelmesi sebebiyle satılık 2011 model 1,3 dyn. spk+ak aradığınız yokuş kalkış desteği var ilgilenirseniz görüşebiliriz... sahibinden com da ilan numarası 58271872
Konu Murat 1979 tarafından (25/09/2011 Saat 01:27 ) değiştirilmiştir.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri