arkadaşlar bu aracı almak üzereyiz sizlerin kullanıcıların araç hakkında söyleyecekleri artıları eksileri düşündükleri vardır muhakkak. araç dynamic modeli ve biz daha önce hiç fiat kullanmadık. bu araçlarda direksiyon kit sorunundan, gelen seslerden bahsediliyor sıkça. bunların doğruluk payı var mı sizce? kullanan arkadaşların yorumlarını acil olarak bekliyor herekse şimdiden çok teşekkür ediyorum.
Benim 2. Sıfır Puntom direksiyon ile ilgili yada farklı bir ses tıkırtı gıcırtı vs bir sıkıntı ile karşılaşmadım punto evo da benim gördüğüm Direksiyon sistemi Süspansiyon ve Motor Ses yalıtımı iyileştirilmiş durumda elbette VW ile kıyaslamak yanlış olur
P U N T O F O R U M - forum.grandepuntotr.com 2009 G.P 1.3 Mutj Egzotik Kırmızı 2011 Evo S&S Euro 5 1.3 Mutj Evo Grisi Asist Kit+Safety Plus Kit
Forumdaki tüm yazışmalardan üyelerin kendisi sorumludur. Çıkabilecek herhangi bir hukuki durumda, forum yönetimi yetkili merciilerin talepleri doğrultusunda, ilgili üye/üyelerin tüm erişim bilgilerini/kayıtlarını vermekle yükümlüdür. Yeni üye olanlar, maillerine gönderilen onay maillerini onayladıktan sonra, admin onayıyla üye olabilmektedirler. O nedenle üye olurken profil bilgilerinin özenli, doğru ve eksiksiz şekilde girilmesi son derece önemlidir. Üyeler; forumda geçirdikleri zaman zarfında forum kurallarına uymak zorundadırlar. Kurallara aykırı davrandığı tespit edilen üyeler hakkında haber vermeksizin işlem yapma hakkı forum yönetimine aittir. Forum kurallarını okumak için tıklayınız. Unutmayınız; bu ortamdaki özgürlüğünüz, başkalarının özgürlüğüyle sınırlıdır.
Reklam vermek, bilgi & iletişim için: admin@grandepuntotr.com
Yer imleri