Bende dizel araç aldığımdan beridir alışkanlık oldu mutlaka pompacıya anahtarı verirken " xx liralık euro dizel" diyorum.Hala hata yapıyorsa pompacıya ne yapsan ne kadar da aracın deposunda dizel yazsada nafile...
Bende dizel araç aldığımdan beridir alışkanlık oldu mutlaka pompacıya anahtarı verirken " xx liralık euro dizel" diyorum.Hala hata yapıyorsa pompacıya ne yapsan ne kadar da aracın deposunda dizel yazsada nafile...
Emin kımın arcı ıdı hatırlamıyorum ama Esk yolu poda elemanın dızel aracına 2 kez benzın konulmustu koyan pompacıda aynıkısı ılkınde pompacıyı uyardı bak yanlıs koymussun denıldı arac servıse cekıldı galıba 2-3 gun sonra yıne aynı sey oldu yıne mazot yerıne benzın eleman depoyada dızel yazmıstı hadı ben soylemedım o okusun dıye yıne yanlıs konulmustu.
Ben burada pompacıya suc bulmuyorum ınsadır yapar hata elbette Allah bılır o esneda hangı derdını dusunuyordu ama bızım daha dıkkatlı olmamız sadece kendı yararımıza olur
Zeynel KARACAN
"Allah bir ülkeye yardım etmek isterse, onun elinden tutmak isterse başına Mustafa Kemal gibi lider getirir"
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri