debriyajdaki titreme sorunu bir iki kere bendede oldu .bide benim araç sıfır.ama bayadır tekrarlamadı.ama bi kere daha yaparsa servise gidicem.
slm.forum üyeleri.yardımcı olacağınıza ınandığım sorunumebriyaj pedalına basınca meydana gelen titreme.belkı daha önce acılmıştır bu konu fakat bulamadım.aynı tıtreme sankı fren pedalında da sözkonusu.baskı balata komple yaklaşık ıkı ay önce değiştırmeme rağmen bu sorunu yaşıyorum.bırde debrıyaja sert basınca,özellıkle bır ve ıkıncı vıteslerde debrıyajdan ses gelıyor.her zaman olmamakla bırlıkte bu aralar canımı sıkıyor.rampalarda özellıkle yarım debrıyajda kolay patınaj cekıyor bırde koku oluyor.bayağı sıraladım galıba
) bu konuda yardımcı olacak arkadaşlar şimdiden teşekkurler ederım.sağlıcakla kalın...
debriyajdaki titreme sorunu bir iki kere bendede oldu .bide benim araç sıfır.ama bayadır tekrarlamadı.ama bi kere daha yaparsa servise gidicem.
SENİ ÇOK SEVİYORUM ÇANAKKALE !
debriyajdaki titremeden kastınız tam olarak nedir bilemiyorum ama gazı fazla verdiğim zamanlarda bendede ufak bir titreşim oluyor debriyajda baskı balatayı yeni değiştirdiyseniz yokuşlarda fazla gaz verince pati çekmesi normal bide koku yapmasıda normal zamanla alışacaktır
FIRE (Fully Integrated Robotized Engine)
benim arkadaşından böle bi sorunu vardı onda araba titriyodu ama motor ısınınca geçiodu bunun nedeni ne olabilir debriyaj balatası bitimiş die düşünüodum ama araç 30 binde bide debriyaj balatası bitse motor ısınıncada titretir sadece soğukken titretmez sizin fikrileriniz nedir bu konuda?
debriyajlarımız hidrolik olduğu için 2 neden ağır basıyor:
birincisi baskı sistemindeki arıza. o kısımdaki titreme hidrolik sistemden direkt pedala yansıyabilir
ikincisi pedalın bağlı olduğu platform. o kısmı hiç incelemediğim için yorum yapamayacağım.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri