Alıntı IVAA Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
bu sorunu ben aylarca yaşadım sonra anladıkki sorun aracımda bulunan blue&Me cihazından kaynaklanıyor. iki ayrı model blue&me cihazı mevcutmuş birisi microsoft (sorun yaşadığım, sendekide aynısıdır) diğeride ismini unuttuğum ve aracıma takılan model, cihaz değiştikten sonra ayrıca Tomtom cihazına Media Player menüsüde geliyor ve şarkıları klasörleri buradan değiştirebiliyorsun. bana özelden mail adresini verirsen Ecodrive programını silmen için gerekli dosyayı gönderirim. daha sonra servisinle bu konuyu görüş ve cihazın değişimini iste (microsoft olmayan modeli iste) eğer servis sorun çıkartırsa fiat müşteri hizmetlerini ara ve benim anlattıklarımı anlat ve cihazın değişimini iste.
ben cihazı değiştirdikten sonra hiç sorun yaşamadım sadece konuşan bayanın sesi biraz daha tiz çıkmaya başladı bide 5800 telefonum tam uyumlu olmadı rehberden söylediğim isimleri tanımıyor.
Teşekkürler
Serviste ecodrive silerek problemi çözdük , şimdilik ecodrive çalışmadığı için problem yok fakat ileride ecodrive sağlıklı bir sekilde calisirise ozaman servise gider direk blueme cihazı değiştirme talep ederim.
Mediaplayer olayı çok iyi ...