arabanla yolda gidiyosun sola dogru direksiyonu cevirdin aa birde balkıyosun araba direk gidiyor noluyo demeden de kuuuttt ve kaza.. bu anlattıgım benim basıma geldi. servise cektik servis mudurune dedimki bu arabanın direksiyonu kilitlendi mumkundeiğil dedi tabi arabyı gosterdim baktı milyonda bir dedi o milyonda bir benim arkadaslar aman siz olun milyonda iki olmayın
benim hzıım 20 km falan idi allahtan yavas tım ve siz siz olun direkdiyonda en hafifi bi suphen varsa hemen servise goturun benide referans gosterin benden soylemesi
nasıl birşey yaa ...çok kötü bir durum..böyle birşey nasıl olabiliyor ..direksiyon motoru arıza yapsa bile mekanik olarak yönlendirme yapması gerekir...mühendis değilim ama vardır bunun bir güvenliği...valla içime kurt düştü...bende de şöyle bir sorun oldu kimse inanmadı serviste...bazen direksiyon sağa dönüyor yani arabayla giderken sağ ön lastik patlarda araba nasıl sağa çekerse öyle oluyo çekyrek açı sağda kalıyor servis inanmadı yok arıza ışığı yanar yok sensörleri var muahbbeti... olay 5 defa felan başıma geldi tuttum kamerya çekecektim onuda yanlız olunca beceremedimmm...
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri