koltuk süngerine o cırtları neden taktınız?
koltuk süngerine o cırtları neden taktınız?
Vay arkadaşlar valla tebrik ediorum bu merak uyandıran ince işlerinize hayranım onları bana para vereces sök deseniz hayatta sökmem kuaföre veririm al sök yıka tak derim hata kalırsa yakarım seni derimSiz alemsiniz valla Bravo...
emre hiç bir sıkıntı olmadı
orjınalı gibi oldu diye bilirim
abi arabaya zarar verecek biri olursa bu ben olmayı tercih ederim kuaför felan yapamazsa eskisi gibi olmazsa bağırıp cağıracan kendini yıpratacan eline bişey geçmez ki ama kendim yaparsan yaptım oldu veya yaptım olmadı dersin
adminlere soyleyelimde yapışkan yapsınlar arkadaşlara fikir veriri
belki önemsiz olucak ama sormak istedim ne tür deterjan kullandın.birde arka koltuğun altındaki kancalı teli merak ettim
Ben bir kere söktğm taktım birdaha imkanı yok sökmem kafayı sıyırıyordum takarken kılıfları![]()
orhan neden sokmuyorsun
cıkan yuarlak kancaları nasıl cözdün cırt cırt mı taktın bence bu cıkan kancaları geri takmak istersenız saatlerce uğrasırsınız klıpsler en kolay ve temiz olanı
düşündüm, taşındım, karar verdim, girmice bu işe gözüm yemedi takmayı![]()
Koltuklari bende soktum, o kancalari cikarmaya Gerek yok icinden Gecen teli cekince cikiyor gayette saglamlar 30-40 derecede yikanabilir hic cekme falan yapmaz... Elinize saglik cok mandolin bir islem..
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri