Aman beyler disktir kampanadır dikkat Edin..
Çarşamba günü muayne için randevu aldım öncesinde de aracımı baktırdım bi kaç ustaya nesi var nesi yok geçermi muayneden diye tek kusur olarak arka sol tekerin 3 bijon geçmeyecegini söylediler.. Onuda işgüzar bi lastikci makineyle lastik çıkarıp takarken hayvanlık yapıp bijonu yanlış takıp makineyle ısrarlı sıkması sonucu yalama yapmıştı..
Neyse buna tornacıda bi yeni pafta açılması gerektiğini söylediler gittik yakındaki bi tornacıya 15 dakikalık işi var dedi kardeşimi bırakıp ben işime döndüm..
Halletmişler saolsunlar neyse akşama araçla bi yere kdr giderken aniden ABS ikaz lambasının yandıgını farkettim kapatıp açtım kontagı sönmedi neyse sıkıntı olmaz dedim geçici bi sorundur diye düşündüm fakat muayneden ağır kusur sebebi olarak geçirmediler ( Bu lamba yanıyo diye geçmeyecegini bilmiyordum ! Aklınızda bulunsun ne olursa olsun arıza lambası yanan araç geç mi yor ! ) Neyse gidip makineye bağlattık arıza tespiti için deil daha doğrusu bu ikaz lambasını söndürmek için ama arka tekerin ikaz sensörü hatası oldugunu ikaz lambasının bu sorunu halletmeden sönmeyecegini söylediler !
veee evet tornada pafta açan arkadaş çelik yayı bijon deliğine falza sokup paftayı açarken çelik parçalarını kampananın içine fırlatmış abs'nin mıknatısına yapışıp hem porya'yı hemde abs sensörünü bozmuş ve yok yere 2 parçaya 320 + 80 tl işcilik verdim Evlat acısı gibi koyduu !!
Siz siz olun tornaya verdiğiniz parçanın başka parçalara zarar vermeyecegi garantisini alın öyle yaptırın..