banada satış temsilcisi ogretti bunu bole arkadan baglayınca ses kesiliyor deditabi o an cok happy oldum neyse servise gidelim bari sesi kapattıralım takılı kalmasından iyidir bakarsın uzun yola cıkarız..
banada satış temsilcisi ogretti bunu bole arkadan baglayınca ses kesiliyor deditabi o an cok happy oldum neyse servise gidelim bari sesi kapattıralım takılı kalmasından iyidir bakarsın uzun yola cıkarız..
Benim hayatımı kurtardı da ordan biliyorum99 yılında (o zaman tek kapı polom vardı yine kırmızı)
Küçükçekmece yokuşunda 120 ile kamyonun altıına girdim.
Kaput koptu cama saplandı ve ben kemerim sayesinde hayatta kaldım. Arabamda airbag yoktu ve kemerimin olmadığını düşünemiyorum bile. Şimdi böyle bir olaydan sonra sadece minnet duygusundan kemer takıyorum. 8 sene oldu kemersiz asla gezmem. Anlık rahatlıklar için kendinize bunu yapmayın. Kemeri arkadan bağlamak vs anlık çözümler bunlar kaza sırasında size zarar vermekten başka bişeye yaramaz.
LÜTFEN UNUTMAYIN: Kemerler aktif gergili sistemlerdir. Hava yastıkları kemerlerin yeteceği kazalarda devreye girmez. Bu da şehir içinde normal bir sürüşte başka bir araca arkadan çarptığınızda direksiyona yapışmanız demektir.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri