Alıntı Barisince Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Selamlar. Sormak İstediğim Bir Konu Var. Hatta Bu Sorunumla İlgili Bir Konu Açmıştım Fakat Net Cevaplar Alamadım. Benim Klimam Dijital. Klimayı Veya Camların Buğusunu Almak İçin Kalorifer Açtığımda Araç İçinde Yoğun Bir Hava Ve Fan Sesi Oluşuyor. Ama Bir Türlü O Büyük Sesli Hava Izgaralardan Dışarı Salmıyor Kendini. Forumda Araştırma Yaparken Bu Konuyu Gördüm Merakımdan İnceledim. En Azından Denemiş Görmüş Olduk Mantığıyla Yarım Saat Önce Aracıma İnip Belki Filtre Tıkalıdır , Söküp Birde Öyle Deneyeyim Dedim. Filtreyi Söktüm. Klimayı Açtım. Filtre Yerinden Mükemmel Derecede Hava Akımı Gerçekleşiyor Fakat Izgaralardan Yine Çok Az Çıkıyor. Bunun Üstüne Filtre Yerinin Kapağını İçinde Filtre Olmadan Kapattım , Yine Aynı Sonuç. Sorun Nedir Bir Tahmin Yürütebilir misiniz ? Yemin Ederim Ailecek Donuyoruz Şu Kış Günlerinde Aracın İçinde. Çoğu Arkadaş Kanallara Dağıtım Yapan Ana Borunun Kapağının Açılmadığını Söyledi ?
dijital klima yönlendiricileri elektronik yön veriyor bildiğim kadarıyla. sıkışma gibi bişey olmuş olabilir belkide