sigortası direksiyonun yanındaki bölümde olması lazım. kullanım klavuzundan bakabilirsin.
edit: motor bölümündeki kutuymuş.
Araci 2.el aldim aldiğimdan beri calişmiyordu lazimda olmadi hiç bugun araç sarj aleti aldim dedim artik bi bakayim sigortasi atiktir falan dedim ama akünün ordaki sigorta kutusunda hiç bişey anlamadim eski aracimda neyin ne oldugunu işaretlerle gösteriyordu
Kaming Son
Ne Mutlu TÜRK'üm Diyene
Dumani Üstünde Punto
sigortası direksiyonun yanındaki bölümde olması lazım. kullanım klavuzundan bakabilirsin.
edit: motor bölümündeki kutuymuş.
Konu OzzY tarafından (20/08/2011 Saat 12:11 ) değiştirilmiştir.
Ne Mutlu Türküm Diyene!
Kullanim kilavuzu yok alirken vermedi sahibi
Kaming Son
Ne Mutlu TÜRK'üm Diyene
Dumani Üstünde Punto
Sigorta motor kısmında yer alıyor.Sol çamurluğa bitişik olan plastik kutunun içinde.Benim kullanım klavuzundaki sigorta yerlerinin aracımdakilerle alakası yoktu.Tek tek deneyerek buldum.Aşağıdaki linkte son mesajda nasıl taktığım yazıyor.
https://forum.grandepuntotr.com/tekn...-sorunu-2.html
Konu ykaya1983 tarafından (19/08/2011 Saat 19:29 ) değiştirilmiştir.
sigorta motorun sağ tarafında. klipsleri kaldırınca soldan aşağı doğru kontrole başla 10 luk olması lazımdı. yandıysa belli olabilir.. yoksa 10lukları değiştir hangisinde düzelirse artık.
bende çok tak çıkar yapmaktan attırmıştım sigortayı. usta göstermişti ama unuttum hep.. deneme yanılma bulabiliyorum..
Benimde aynı sorun vardı.
yağ değişimi için servise uğramıştım söyledim yaptılar. Ücret falanda almadılar.
Benimde bi ara çalışmadı serviste tornavidayı soktu içine 2 saniye gibi bir zamanla yapıverdi çok basit bişey sanırım..
herhangi bir elektrikçi 2 dkd halleder. 3-5 lira ya alır ya almaz
FİAT FİORİNO EMOTİON 2012 1.3 Multijet 95HP Start&Stop (SİYAH)
benimde çalışmıyor![]()
motor içinde 15amperlik sigorta var değiştirin çalışırkaputu açtığınızda akünün yanında kutu içinde sigorta tablosu var en baştan aşagıya doğru 4 sigorta mavi renkdir hiç değişmedyse
![]()
valla benimde Çakmaklık çalışmıyor arkadaşlar, bende sigorta kutusunu geçen gün açtım ama bulamadım hangisi olduğunu tekrar deneyelim en iyisi
Direksiyonun solunda kapakciktaki sigortalardan bir tanesi hangisi unuttum ama![]()
Sigortayı aramadan çakmaklığın içini hafif nemli bir bez ile silmenizi tavsiye ederim. Önceki sahibi sigarasını sürekli oto çakmağı ile yaktı ise muhtemelen metal yüzeyde pas, kirlenme olmuştur.
Denemenizi tavsiye ederim.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri