dualogic robotu garantili donemde veya garanti sonrasında degisen arkadaslar bana ozelden ne zaman hangi serviste degistigini ve arac plakasini yollar misiniz? Fiat musteri hizmetlerine kronik sorun oldugunu bildirmek istiyorum
2 kere robot değiştirdiler, 1 kere beyni dedikleri şeyi, baskı balata .... hala bozuk. 68 EF 376
tesekkurler. bu degisimler garantiden mi oldu yoksa ucretli mi?
guncel
2007 duologıc dizel araç var bende daha 40.000 km de arac seyır halınde 4. vıteste stop ediyor tak diye kalıom yolun ortasında birmot,miller,enriko aliberti hepsi baktı arabaya bişe bulamadı napacam ben böle araç mı olur servismi olur bi akıl verın allah askına..
geçmiş olsun herkese.. inşallah çözüm bulunur hepimize.. benimde sorunum abs. çözemiyorlar işte arabamı çok seviyorum ama çözüm bulunamazsa sonuç belli...
4. vites de tak diye stop etmesi cok ciddi. Allah korusun sollama anında boyle bir sey yaptıgını dusunmek bile istemiyorum. Musteri hizmetlerini arayın , sikayet sitelerine yazın. Goturdugunuz servislerden aldıgınız fatura ve servis kagıtlarını mutlaka saklayın. Dava acın
5000 km civarındaydı sanırım. önce cd den versiyon güncelledik dediler, 5 gün sonra yolda kaldım.sonra garantiden küçükyalı birmot da robotu değiştiler. şu an 42000km deyim. ne garanti, nede sorun var.sorun çıkmasın diye dua ediyorum34zd 6352
guncel
arkadaşlar bizim kardeşimn aracında aynı problem var sole soleyeyım servısın dedıgı robot degısımı 3500 tl ben suan fiatla cebelleşiyorum aracın verdıgı notlardan bir kaçı sizdede varsa bilin ''' manuel method unavabile, check tramission, bu iki uyarıda var ve arac kalkarken sanzumanda titreme yarım deb yapar gibi 5.ci vitese geçerken normal kullanımda aracın gaz yememesi sonradan alması sogukken stop etmesi vs..
kisaca ben suan bilirkişi raporu aldım fiata dava açmaya hazırlanıyorum gelin hep beraber olalım kenetlenelim bir elin nesi var 2 elin sesi gibi yumrugu vuralım bu araclara bu sekıl bınmek işkence oluyor varsanız yenı bır konu açalım yardımcı olalım birbirimize VARMISINIZ ARKADAŞLAR ???
benimle olanlar ozelden pm atsın başlayalım
bende kullanıyorum duologic.. hiç sıkıntı yaşamadım.. sadece bazen çalıştırdığımda vitesi kontrol ettirin klavuza bakın yazıyor.. yağ seviyesi mi azaldı ki acaba.. çok yığılıyor yavaş değiştiriyor vitesi deniliyor ama yavaş kulanırsan yavaş değiştiriyor seri kullanırsan seri değiştiriyor..
Bende her zaman diyorum bırakın şu Fiat 'ın arabalarını, almayın.
Hükümetini ayakta tutmak için dini kullanmaya gerek duyanlar zayıf yöneticilerdir, adeta halkı bir kapana kıstırırlar. M.Kemal ATATÜRK.
Ya olm ne onyargili adamsin. aciz dyoruz yol yaptilar diyolar ozgurluk dioz yol yaptilar diyolar adalet diyos e yol yaptilar diyolar. Sana da memnunuz puntodan dioz e fiat iste diyonyik su tabulari sen evlenemende bole giderse
kari milleti hep ayni diyomusunda fiat fiat diyon ahaha
Keyifli ve Kazasız Sürüşler Dilerim " Sato Topal "
Türkiye Cumhuriyeti Şeyhler Dervişler Müritler Meczuplar Ülkesi Olamaz! M.K.Atatürk
Sıkıntı Yok , Jack Daniels Var
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri