Tuncay Bey senden de bikaç resim alsaydık iyi olurdu.Farklı bi çalışma çünkü.
Tuncay Bey senden de bikaç resim alsaydık iyi olurdu.Farklı bi çalışma çünkü.
Konu lektonstar17 tarafından (22/05/2012 Saat 12:35 ) değiştirilmiştir.
SENİ ÇOK SEVİYORUM ÇANAKKALE !
Aslında resimlik birşey yok, Ortada 7'' Navigasyon var, Navigasyonun şarjı sol alttan geliyor (Kablo gözükmüyor) Torpidoda bu aparat var. Bu apratın Aux üzerinden torpido içinden Ortadaki Navigasyona kablosu geliyor (Kablo gözükmüyor) Arka taraftada kamera var, Ön tarafa kamera AV-IN girişi geliyor. Geri vitese geçince Navigasyon kameraya geçiyor.![]()
Valla süper.Ama işte böle anlatmakla görerek anlamak arasında çok fark var.Monte yerleri kablo giriş çıkışları önemli.Yinede elinize sağlık.
SENİ ÇOK SEVİYORUM ÇANAKKALE !
çok basit abi 2 tane şiş hiç biyeri çizmeden oluyor. ben servise götürdüm garanti dışı kalmıyor böyle yapınca çünkü vida bile açmıyorsun arabada teybin 4 tane deliği varya abi oralara şiş sok tak diye ses geliyo bi anda çek kendine teyp çıkıyor o usb nın arkasındaki kabloyu teybe takıyorsunuz sonra kabloyu teybin arkasından zaten alta doğru boşluk var salınca ordan çıkıyor teybi kapatınca miss gibi usb bağlantısı)
Ben sanalpazardan aldım ürünü bi ara indirimdeydi 90 tl gibi bir maliyeti var + kargo bir günde elinizde montajı çok basit.
bende 2 kez navigasyona bağladım fakat ben orta tarafı hep kullanıyorum cüzdandır vs dir o yüzden pek kullanışlı olmadı benim için ama 75 tl ye pandizotcuyla anlaştım ordaki kapağı kaldırdık elektrik devrelri var şapka uyduracak 5" benimki ve oraya elektrik çekerek şapka koyacak tıpkı megane3 ve yeni bmw 1.16 lardaki gibi oranın bi kısmını kullanıcaz navigasyon sabitkalacak..
Konu motor delisi tarafından (22/05/2012 Saat 13:12 ) değiştirilmiştir.
kardeşim sanalpazar oke de,ürün adını bilmediğim için bana bi link atarsan çok sevinirim
fiyatıda uygunmuş heycan yaptım![]()
Fiat 1999 – 2010 Punto Usb-sd-cevirici Audio Syste - SanalPazar
Link bu bendeyken inidrim yapmıştı siz telefonla ararsanız arkadaşım bu fiyata almış şimdi neden bukadar pahalı diyin belki inerKredi kartına taksit bile yapıyorlar yanlız alırken aracınızın modelini ve yaşını kesinlikle belirtin model model değişiyo olabilir adam ona göre gönderiyor..
Not: Active olan araçlarda direksiyon tuş varmı bilmiyorum fakat benim aracım dynamıc paket ve direksiyondaki tuşların tamamı usb deyken vs çalışıyor şarkı atlatıp ses açabiliyorsunuz.
https://forum.grandepuntotr.com/ses-...ve-montaj.html
Ürünün nasıl kullanılacağı hakkında bilgiyi arakdaşımız vermiş oradanda bakabilirsiniz.
Konu motor delisi tarafından (22/05/2012 Saat 23:18 ) değiştirilmiştir.
10 sayfada yazılmış çizilmiş arkadaş nasıl görmedik biz bunu
sagolasın
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri