Sayfa 3/3 İlkİlk 123
49 sonuçtan 41 ile 49 arası

Konu: Evo active usb giriş yardım!

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj
    Ümit AKDENİZ
    lektonstar17 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Evo Gri
    Plaka
    34 HF 6888
    Edilen teşekkür: 454

Tuncay Bey senden de bikaç resim alsaydık iyi olurdu.Farklı bi çalışma çünkü.
    Konu lektonstar17 tarafından (22/05/2012 Saat 12:35 ) değiştirilmiştir.
    SENİ ÇOK SEVİYORUM ÇANAKKALE !

Tuncay A.
    Kurallara uymadığı için forumdan uzaklaştırılmıştır. 1ocak2011 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Evo Beyaz
    Edilen teşekkür: 623

Alıntı lektonstar17 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Tuncay senden de bikaç resim alsaydık iyi olurdu.Farklı bi çalışma çünkü.

Aslında resimlik birşey yok, Ortada 7'' Navigasyon var, Navigasyonun şarjı sol alttan geliyor (Kablo gözükmüyor) Torpidoda bu aparat var. Bu apratın Aux üzerinden torpido içinden Ortadaki Navigasyona kablosu geliyor (Kablo gözükmüyor) Arka taraftada kamera var, Ön tarafa kamera AV-IN girişi geliyor. Geri vitese geçince Navigasyon kameraya geçiyor.

Ümit AKDENİZ
    lektonstar17 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Evo Gri
    Plaka
    34 HF 6888
    Edilen teşekkür: 454

Valla süper.Ama işte böle anlatmakla görerek anlamak arasında çok fark var.Monte yerleri kablo giriş çıkışları önemli.Yinede elinize sağlık.
    SENİ ÇOK SEVİYORUM ÇANAKKALE !

erk ııııı
    motor delisi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Beyaz
    Edilen teşekkür: 152

Valla süper.Ama işte böle anlatmakla görerek anlamak arasında çok fark var.Monte yerleri kablo giriş çıkışları önemli.Yinede elinize sağlık.
    çok basit abi 2 tane şiş hiç biyeri çizmeden oluyor. ben servise götürdüm garanti dışı kalmıyor böyle yapınca çünkü vida bile açmıyorsun arabada teybin 4 tane deliği varya abi oralara şiş sok tak diye ses geliyo bi anda çek kendine teyp çıkıyor o usb nın arkasındaki kabloyu teybe takıyorsunuz sonra kabloyu teybin arkasından zaten alta doğru boşluk var salınca ordan çıkıyor teybi kapatınca miss gibi usb bağlantısı )
    Alıntı aykut_1914 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    oha berk harika
    Biraz bilgi verir misin ürün hakkında?
    Malum bz izmirdeyiz
    Güzel iş,maliyeti ne oldu sana ?
    Ben sanalpazardan aldım ürünü bi ara indirimdeydi 90 tl gibi bir maliyeti var + kargo bir günde elinizde montajı çok basit.
    Alıntı 1ocak2011 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bu aparatı torpidoya attım, Aux üzerindende Navigasyona verdim. Navinin kablolarıda içten geldi, Orta göğüse tam oturdu. Çok güzel aparat oldukça işe yarıyor.
    bende 2 kez navigasyona bağladım fakat ben orta tarafı hep kullanıyorum cüzdandır vs dir o yüzden pek kullanışlı olmadı benim için ama 75 tl ye pandizotcuyla anlaştım ordaki kapağı kaldırdık elektrik devrelri var şapka uyduracak 5" benimki ve oraya elektrik çekerek şapka koyacak tıpkı megane3 ve yeni bmw 1.16 lardaki gibi oranın bi kısmını kullanıcaz navigasyon sabitkalacak..
    Konu motor delisi tarafından (22/05/2012 Saat 13:12 ) değiştirilmiştir.

Tuncay A.
    Kurallara uymadığı için forumdan uzaklaştırılmıştır. 1ocak2011 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Evo Beyaz
    Edilen teşekkür: 623

Alıntı motor delisi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    çok basit abi 2 tane şiş hiç biyeri çizmeden oluyor. ben servise götürdüm garanti dışı kalmıyor böyle yapınca çünkü vida bile açmıyorsun arabada teybin 4 tane deliği varya abi oralara şiş sok tak diye ses geliyo bi anda çek kendine teyp çıkıyor o usb nın arkasındaki kabloyu teybe takıyorsunuz sonra kabloyu teybin arkasından zaten alta doğru boşluk var salınca ordan çıkıyor teybi kapatınca miss gibi usb bağlantısı )

Ben sanalpazardan aldım ürünü bi ara indirimdeydi 90 tl gibi bir maliyeti var + kargo bir günde elinizde montajı çok basit.

bende 2 kez navigasyona bağladım fakat ben orta tarafı hep kullanıyorum cüzdandır vs dir o yüzden pek kullanışlı olmadı benim için ama 75 tl ye pandizotcuyla anlaştım ordaki kapağı kaldırdık elektrik devrelri var şapka uyduracak 5" benimki ve oraya elektrik çekerek şapka koyacak tıpkı megane3 ve yeni bmw 1.16 lardaki gibi oranın bi kısmını kullanıcaz navigasyon sabitkalacak..
    Bekliyoruz, Şapka olursa çok güzel bir uygulama olur.

erk ııııı
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Beyaz

Alıntı 1ocak2011 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bekliyoruz, Şapka olursa çok güzel bir uygulama olur.
    adam yaparım dedi tek derdi ısınma problemi bunun içinde iç kısmını karbon kağıdı kapmakta buldu aynı işlemi daha önce yapmışlar aveo ve corsaya yanlız şapkayı takarken 3 tane vida atıyor ben birtek bundan çekiniyorum olurda birgün çıkarsa diye

Aykut BODUR
    aykut_1914 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İzmir
    Rengi
    Granit Gri
    Plaka
    35 DAY 02
    Edilen teşekkür: 874

kardeşim sanalpazar oke de,ürün adını bilmediğim için bana bi link atarsan çok sevinirim
    fiyatıda uygunmuş heycan yaptım

erk ııııı
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Beyaz

Fiat 1999 – 2010 Punto Usb-sd-cevirici Audio Syste - SanalPazar
    Link bu bendeyken inidrim yapmıştı siz telefonla ararsanız arkadaşım bu fiyata almış şimdi neden bukadar pahalı diyin belki iner Kredi kartına taksit bile yapıyorlar yanlız alırken aracınızın modelini ve yaşını kesinlikle belirtin model model değişiyo olabilir adam ona göre gönderiyor..

Not: Active olan araçlarda direksiyon tuş varmı bilmiyorum fakat benim aracım dynamıc paket ve direksiyondaki tuşların tamamı usb deyken vs çalışıyor şarkı atlatıp ses açabiliyorsunuz.
    https://forum.grandepuntotr.com/ses-...ve-montaj.html
    Ürünün nasıl kullanılacağı hakkında bilgiyi arakdaşımız vermiş oradanda bakabilirsiniz.
    Konu motor delisi tarafından (22/05/2012 Saat 23:18 ) değiştirilmiştir.

Aykut BODUR
    aykut_1914 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İzmir
    Rengi
    Granit Gri
    Plaka
    35 DAY 02
    Edilen teşekkür: 874

10 sayfada yazılmış çizilmiş arkadaş nasıl görmedik biz bunu
    sagolasın

Sayfa 3/3 İlkİlk 123