GEçmiş olsun cilen. Arkadaşların dediği şeyler doğru. sensor lerin kontrolü şart ilk önce. Akü kontrol, ecu kontrol bunları yapmak gerekiyor.
Merhabalar coşkun abi... BEnde geçen yazdan beri aynı konudan müzdariptim ve sipariş verildi 4-5 ayda city motorum geldi geçen hafta değişti ve sorun ortadan kalktı... Bendeki arızanın aynısını çilemin aracındada yazıyordu... Tahminimce city motoruyla alakalı... Bugün servise gidip görüşücek bakalım sonuç ne olucak...
GEçmiş olsun cilen. Arkadaşların dediği şeyler doğru. sensor lerin kontrolü şart ilk önce. Akü kontrol, ecu kontrol bunları yapmak gerekiyor.
ah be orçunum zaten açı sensörü cıty motorun içinde olduğu için komple cıty motoru değiştiriyorlar
6 adet nokta platin ve 6 adet telden oluşan bir parça servisler sadece açı sensörü değiştirmiyor komple cıty değiştiriyorlar
ama direksiyon tamircileri sadece sensörü dwğiştirerek sorunu çözüyor
bu işi yapan da maslak ve bostancı sanayide var
cıty nin iki çeşit arızası var biri bu sensör den kaynaklı
diğeride ağırlaşma ve sertleşme yapan mptor arozası
senin ki hangi sebepten değişti bilmiyorum ama çileninki sensörden arızalı fikrini getiriyor beni aklıma
sadece puntoda değil bu arada açı sensörü arızasını bizden başka honda ve bmw cilerinde canını bir hayli yakıyor
Benim Sürdüğüm Hayatın Geri Vitesi Yok...Geçmişimi Sadece Dikiz Aynasından Seyrediyorum ; )
zamanında bu konu ile ilgili forumdan bir arkadşımızın yazısını okumuştum yanlış hatırlamıyorsam eğer fren pedalının altındaki bir sensörden dolayı bu arızayı yapıyormuş sensörü değiştirmişler sorun çözülmüş ama yanlış hatırlıyorda olabilirim üzerinden baya bir zaman geçti
P U N T O F O R U M - forum.grandepuntotr.com
2009 G.P 1.3 Mutj Egzotik Kırmızı
2011 Evo S&S Euro 5 1.3 Mutj Evo Grisi Asist Kit+Safety Plus Kit
servisle görüştüm fren soketlerini sıkılaştırdılar. aynı gün tekrar lambalar yandı...fren müşürü değişecekmiş.değiştikten sonra yine aynı hatayı verirse fren sisteminin ve beyninin komple değişmesi lazım bu da yaklasık 5bin lira dendi...
senin aracın garantisi bitti sanırım WV de iyi niyet garantisi vardı garantisi bitse bile olmadık bi arıza olursa bakımları hep serviste yaptın die ücretsiz çözüyolardı benim puntomun garantisi olduğundan problem yaşamadım ama belki fiatta böle bişey yapar bi müşteri hizmetlerini arayıp görüş 3 4 yaşındaki bi araçta durup dururken böle arıza olması normal deil de belki bir ihtimal ücretsiz hallolur
abs çalışıyomu peki
panda 1.2 dnaymic
grande punto 1.3 active
fiorino 1.3 emotion
bravo 1.6 dnaymic
ben aldığımda bi kaç aylık bi aractı ama garantisi iptal olmustu bakımları toyota da yapıldığı için.. iyi niyet garantisi bilmiyorum ki yani var öyle bi garanti. faydalanan arkadslarda var ama bilmem bana denk gelir mi.)
valla iptal oldu diye lambalar yanıyor ama bilmiyorum.. fren de bi tuhaflık var bi boşluk arada bi vurma gibi..
bütün gelişmeleri aktarıcam buradan..olursa inşallah
![]()
Arkadaşlar city motoru arızası iyi niyet garantisinden hallediliyor... Garanti olmuş olmamış dert değil... Yav en sonunda çilemciğime kendi city motoru taktırıcam... Ne çekti kız yaa.... Senin gelmene gerek yok güzelim... Mudanyadan koy aracı feribota ben yenikapıdan alırımİş bitiminde gene aynısını yaparız
![]()
![]()
sağolasın orçun abi bakalım Allah bi kapı acacak bekliyorum![]()
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri