ben de 17 jant almak istiyorum ama memnun kalmam mı sürtme olup olmadığını nasıl anlayacağım almadan önce bu jantların lastikleri de pahalı mı oluyor....
Printable View
ben de 17 jant almak istiyorum ama memnun kalmam mı sürtme olup olmadığını nasıl anlayacağım almadan önce bu jantların lastikleri de pahalı mı oluyor....
bence 17ye girmeyin.Konfor düşüyor yakıt artıyor.
konfor kısmı kısmen ok ama yakıt kısmına çok katılmıyorum emrah. aracımda 17" kosei var, et38 205/40/17 lastikle kullanıyorum, ayrıca eibach 5cm yay var.
yakıt olarak istanbul içi zorlamazsam arabayı 6lt'nin altındayım. geçenlerde orijinal jantlarla gezdim hiç bir fark oluşmadı yakıtta. çap olarak orijinallerle 17"'ler neredeyse aynı, lastik yanak kalınlığından çap farkı kapanıyor.
konfor kaybı ise görüntünün ve yol tutuşun yanında dikkate alınacak bişey değil benim için. :thumbup1::thumbup1:
https://i48.tinypic.com/s1kq43.jpg
bu arada mehmet fna hortlatmışsın konuyu :D
benim eski konu zombi olmuş:D olsun ben yandım başkaları faydalansın:)
NFS candir.
bendeki 16'' fun jant ve lastikleri alana bir takım orjinal tip marşbiyel hediye edeceğim. :)
Dostum eger fiat ve muadili urun alacaksan 17' ET46 6,5J jant al. Orijinal olculerdir.
Oz Racing gibi birsey dusunursen 17inc'te 7J ET 44 gibi bir olcu almalisin. Jant ureticilerinin sitelerinde tum bilgiler mevcut oluyor aracinin modeline gore.
Sent my GT-I9100 using 2
Offset lastigin tam ortasindan gectigi varsayilan cizginin bijonlari siktigin yuzeyle arasinda ki mesafe aslinda. Yani ET'de denilebilir :)
Mesela G.Puntolara 17 jant takacaksan ET46 baz olcudur. Deger kuculurse lastik disari cikar(ET35 gibi), deger buyurse iceri girer. Optimum deger ET46'dir.
Sent my GT-I9100 using 2
et 35 olan 16 jant da sürtme yapar mı acaba bizim araçlarda, lastiklerle birlikte ölçüsü 205/50/16...... acil yardım yorum....
17 jant arabayı yorar mı ?