yazın aynı sorun bende oldu önce yakıt filtreni daha sonra yakıt aldıgın yeri değiştir 2-3 yakıttan sonra düzelecektir..Kim ne derse desin firmalar arasında yakıt farkı oluyor kimi çok yakıyor kimi az illaki fark var.
Printable View
yazın aynı sorun bende oldu önce yakıt filtreni daha sonra yakıt aldıgın yeri değiştir 2-3 yakıttan sonra düzelecektir..Kim ne derse desin firmalar arasında yakıt farkı oluyor kimi çok yakıyor kimi az illaki fark var.
bu birazda hava şartlarına göre değişiyor. bu aralar benim araçda çok yakıyor diyordum 9 lt gördüm ama havada en yüksek sıcaklık -6 derece idi bugun hava + lara çıkınca şehir içi + dışı 50-60 km gezdim hemen 7 ye düştü. kış aylarında fazla yakması çok normal yazın şehir içi 5.5 civarı yakıyor. tabi bu sürücünün kullanış şekline görede değişir. birde çoktandır enjektör ışığım yanıyordu bir katkı maddesi tavsiye ettiler kullandım depo bitiminde ışık söndü. bir nevi carbon clean temizliği gibi birşeymiş buda ilk seferlerde fazla tüketim yapıyormuş.şimdi yavaş yavaş düzeldi.
zaten servise şukadar yakıyor bukadar yakıyor ne dersen de normal diyor multi jet motorda hiç bir standart yok ne yakarsa normal diyorlar. 4-5-7-10 hiç fark etmiyor, normal.