Ben de yaptircaktim ama servis oyle deyince bugün kafam karıştı yaptırmadım
Printable View
Ben de yaptircaktim ama servis oyle deyince bugün kafam karıştı yaptırmadım
Ben istanbul şehiriçi çok dur kalk yapıyorum, 6.2 ortalama yakıt tüketimim var
istanbulda bu işi halledebilecek tavsiye edebileceğiniz bir usta/ servis var mı .
Arkadaşlar emre kardeşim açıkça söylemiş 25 gidiş 25 geliş km yapıyorum diye... O kilometreyi 100 yada 150 olarak uzun yola çıksa yaktığı yakıt onu çok şaşırtıcak... Çünkü dizel araçlar benzinli gibi hemen ısınmaz araç zaten ısınana kadar emre kardeşim gideceği yere gitmiş... Aracın yakışı normal... Uzun yolda dene bak farkı göreceksin emrecim...
Yaz ayındayız dizel 2. Km'de ısınıyor. Başka sorun var bence turbo yeterli karışım gönderemiyorsa motor mazot'a yüklenir. Hava boruları filtresi ve yürüyen aksama baktırın sürten balata ya da sorunlu rulman inik lastik havası yakıtı etkiler.
debriyaj kaçırıyor olabilirmi acab? debriyajı bitmeside yakıtı arttırıyor diye biliyorum.. İkinci alternatifte aracın yazılımından kaynaklı olabilir. yazılımı yetkili bi serviste yeni yüklettirmen sorunu çözebilir.
bende de 90 lık 1.3 var . şehiriçi yakıt tüketimi fazla . 7.2 litre ortalama yakıyo
Bende shell den alıyorum mazotu ama full save dizel alıyorum gayette memnunum ve az yakıyo sorunu öncelikle mazotu aldıınız yeri bi değiştirin derim arkadaşlarda zaten bilgi vermişler inşllah düzelir bir de dizel katkı kullanın bakalım faydasını gören arkadaşların yazılarını okumuştum...
Bendede aynı sorun var 1.3 90 hp motor km de 270 krş yakıyo :S
Hoşgeldiniz sizi daha iyi tanıyabilmek için tanışma bölümünde kendinizi tanıtabilirseniz seviniriz.
Tanışma - Grande Punto | Punto Evo | Bravo
hava filtresine bi baktırın hatta 5000 de bir değiştirin zaten fazla bişey deil bende baya faydası olmuştu
arkadaşım bendede 90 beygir 6 ileri var 9 lt yakıyor ortalama biçözüm bulabildinmi bulduysan lütfen bana cevap yaz
bugun arkadaşla konuştum bir depoda ne kadar yakıyorsun dedim 100 km 4 lt yakıyorum dedi resmen moralm bozuldu araç tabikide clio sümbül
benim aracımda şu an ortalama 330 kuruş yakıyor ama ben çok kısa mesafe gidiyorum motoru kapatıyorum 20 dk sonra falan tekrar çalıştırıyorum tekrar kısa mesafe gidiyorum kısa mesafede çok yakıyor bu araçlar ama uzn yolda 950km yaptım bir depoyla birde luk oil den mazot al dene o birazdaha fazla gidiyor direk rus mazatuymuş.