Ya bu işi Ankarada adam gibi yapabilcek özel bir servis yada usta yok mu?
Ya bu işi Ankarada adam gibi yapabilcek özel bir servis yada usta yok mu?
Puntonun kronik sorunlarını yazsak heralde kullanıcı kitapçığı gibi bir kitap çıkacak, amortisör takozu, direksiyon kutusu, sinyal kartı vs vs
dostum sana katılıyorum ya benım bı runman sesı dedıler arcımız aynı sanırım klıma koprasorunun rulmanını degıstırdım
sorna yok dedıler ask uzantısına baglı bır rulman varmıs o dedıler sonra lastıketen de oola bılır dedıler degıscektım zanten degısım sondı ask sulmanı kaldı bakalım onuda deısecem ama ben sımdı hakkını yememek loazım masraf yapmadım arabaya arabamdan da cok memnunum ama burda okudukca hep tırsıyorumher an basıma bı ıs gelecek gıbı pıskolojı benım kı yanı puntonu sevıyorum
![]()
dostum eğer sorunun, hangi vites olursa olsun , özellikle 1700 devir gibi başlayıp 2000-2100 devir gibi kesilen tabiri caizse "şakırtı"gibi bir ses ise gergi bilyasıdır.
ve evet kronik olmaya aday ama araç 50.000 km den önce sorun olan daha duymadım. Yinede kronik sorunlarda en ucuzudur.
Arkadaşlar Aynı sorun 2007 puntomda oldu 150 TL'ye çözdüm.Beyinci olarak nitelendirilen tamirciler hallediyorlarGayet de iyi 2 aydır sorun yok zaten garantili.
Full Oto Mustafa Kirişçi 0532 364 51 73 bahçelievler..
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri