Yarın ben servise gidicektim öylesine oradaki arkadaşlara bir sorayım kazalıda çıkma vs bulabilirmiyim bakayım... Benden haber almadan ücret karşılığında alma cem kimseden... Belki beleşe getiririz) olmadı 3-5 kuruş atarım... Ok... Haberleşelim...
Arkadaşlar şu parçayı arıyorum, çalışır vaziyette çıkma da olabilir. Aslında sadece yuvarlak olan ayna hizalama butonu kırıldı mekanizması sağlam...
Satıldığını bildiğiniz yer ve fiyat öğrenebilirsem sevinirim. Dediğim gibi ikinci el veya çıkma da olur.
![]()
Konu xnode tarafından (07/08/2011 Saat 15:26 ) değiştirilmiştir. Sebep: hatalı yazım
Beneficium accipere libertatem est vendere
Yarın ben servise gidicektim öylesine oradaki arkadaşlara bir sorayım kazalıda çıkma vs bulabilirmiyim bakayım... Benden haber almadan ücret karşılığında alma cem kimseden... Belki beleşe getiririz) olmadı 3-5 kuruş atarım... Ok... Haberleşelim...
Çok teşekkür ederim ya, gerçekten çok makbule geçer..
iyi günler orçun bey.. servise gittiğinizde dizel araçlar için karter koruyucunun kaç parçadan oluştuğunu da sorabilirmisiniz. her servis farklı şeyler söylüyorda.. kimine göre dizel araçlarda sislerin altının açık kalması gerektiğini söylüyor, kimide sislerin alını da kapatan iki parçanın daha bulunduğunu söylüyor.. bi zahmet sorabilirseniz çok sevinirim.yüzyüze sormak öğrenmek çok daha farklı oluyor çünkü...
bahsettiğin parça elimde olucak, yarın bir bakayım bulabilirsem hbrleşiriz, gönderirim.
Çok teşekkür ederim..
cem şanslısın![]()
Evet, forumun dostluğu ve güzelliği işte..
çıkma 10 lira demişlerdi bana![]()
Keyif BMW'Dir...
Cem 05326739905 numaram ariyabilirsen sorununu cozdum dostum... Gozun aydin....
Cancım çıkmacılara gideceksen benim parçayı bul allah aşkına yaaa
Buluncada dile benden ne dilersen kardeşim....
kim ne parçası arıyo ortaya cıksın![]()
Cem arkadaşın sorununu çözdük ve parçayı hallettik... Allah kısmet ederse salı yada çarşamba kargoluyacaz... bana skydome parçası lazım...
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri